Hľadáte bicykel? Poďte si ho k nám otestovať

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Uvažujete nad kúpou bicykla a neviete, ktorý je pre vás ten pravý? Tak si ho poďte k nám vyskúšať!

Bicykle si môžete požičať počas našich otváracích hodín. V prípade záujmu je potrebné bicykel rezervovať prostredníctvom formuláru v závere článku, vopred mailom na bicykle@sportservis.sk alebo telefonicky na čísle 02/40 20 16 03. Za bicykel je potrebné zložiť vratnú zálohu v plnej hodnote a maximálna doba požičania je 3 dni.

Testovacie bicykle dostupné v predajni Podunajské Biskupice:

GIANT TCR Advanced 2

Tento bicykel je vďaka svojej všestrannej geometrii výborný nielen na veľké stúpania, ale aj na rýchle rovinky. Kvalitný karbónový rám, ktorý disponuje Compact Road geometriou vám ulahodí malou váhou, svojou tuhosťou a schopnosťou pohlcovať vibrácie. S týmto bicyklom môžete dokonale preveriť svoje limity na ceste a nemusíte sa báť, že by ste boli obmedzovaní bicyklom.

Dostupné veľkosti na testovanie – ML, L

GIANT Reign 2

Giant Reign s technológiou Maestro funguje už vyše 10 rokov. V priebehu týchto rokov sa dočkal niekoľkých zmien, resp. niekoľkých 26“ prevedení až po aktuálny 27,5“ Reign. S týmto bicyklom sa nemusíte báť pustiť do žiadneho terénu či už z kopca alebo do kopca. Vidlica Pike a tlmič Monarch Debon Air so zdvihmi 160 mm vám dovolia sa poriadne vyblázniť. Bicykel Giant Reign je veľmi všestranný bicykel, no v prvom rade veľmi spoľahlivý.

Dostupné veľkosti na testovanie – M, L

GIANT Anthem SX 27,5

GIANT Anthem SX je zábavný priateľ na dlhé trate. Samotný rám je zhodný s čistým Anthemom. Hliník AluxX SL je vytvarovaný do agresívnych kriviek. Giant vzdal márny boj s veternými mlynmi a na tohtoročných modeloch miesto hlavovej rúrky OverDrive 2 v neštandardnom rozmere, nájdeme tapered klasiku bez dvojky v názve, vďaka jej malej výške má rám len elegantne mierny sklon. Najnamáhanejšie časti rámu využívajú spodnú rámovú rúru Megadrive a spolu so stredovým zložením Powercore je tak vytvorený pevný celok predného trojuholníka. Prečítajte si viac v našej podrobnej recenzii od fanúšika.

Dostupné veľkosti na testovanie – M

GIANT Trance 27,5 2 LTD

Kolekcia bicyklov od firmy Giant s názvom “Trance” je tu po prvýkrát postavená na 27,5″ kolesách. Vplyv tohto nového rozmeru v cyklistike je priam „Giant-ický“, a to vďaka jeho mnohým výhodám, prednostiam a kompromisom. Nejeden biker ho uznal za tú pravú cestu, na ktorú sa chcel vydať už dávno. Výborným príkladom je práve spomínaný Giant Trance 27,5 s označením 2 LTD, ktorý sa dá zaradiť vďaka jeho 140 mm zdvihom do kategórie trail – all mountain, no pri prevezení každý pocíti aj jeho športového ducha. Prečítajte si viac v našej recenzii.

Dostupné veľkosti na testovanie – M, L, XL


Testovacie bicykle dostupné v predajni Petržalka:

V predajni v Petržalke ponúkame na testovanie elektro bicykle. E-bike je štýlovým a pohodlným dopravným prostriedkom, jazdu si vychutnáte!

GIANT Roam XR Hybrid 2013

To, čo vyzerá ako obyčajný bicykel, je v skutočnosti úplne nový spôsob jazdy na bicykli. Elektrická energia z batérie vám pomáha pri šliapaní a vy tak dôjdete ďalej než kedykoľvek predtým. A navyše aj s menšou námahou a väčším pohodlím.

Dostupné veľkosti na testovanie – M, L

Podmienky testovania sú rovnaké: maximálna doba požičania 3 dni, zloženie zálohy v plnej výške ceny bicykla a rezervácia bicykla cez formulár na konci článku, na tel. čísle 02/ 38 10 36 56 či mailom na petrzalka@sportservis.sk.

Rezervujte si skúšobnú jazdu
Mám záujem rezervovať si skúšobnú jazdu bicykla.

Komentáre

komentáre