Už máte oblečenie vhodné na jazdu v horúčavách? Nezabudnite na tieto užitočné doplnky

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

V minulom blogu sme vám predstavili ideálne oblečenie na bajk, ktoré vám padne vhod v letných horúčavách, no netreba zabúdať ani na zopár dôležitých doplnkov, ktoré dokonale doplnia vašu cyklistickú výbavu.

OKULIARE

Slnečné lúče sú dobrý sluha na doplnenie vitamínu D, ale zlý pán, pokiaľ ide o naše oči. Aby ste si ich spoľahlivo ochránili, vyberte si niektoré kúsky z nášho e-shopu. Najprv sa sústreďme na deti:

Okuliare BBB BSG 5407 KidsOkuliare BBB BSG 5407 Kids

Tieto detské okuliare sa skladajú z odolného rámu s jednodielnym polykarbonátovým sklom. Ich zaoblený tvar skiel poskytuje optimánu ochranu pred slnkom, prachom a vetrom. Samozrejmosťou je 100 % UV ochrana a dostanete ich s ochranným vreckom.

 

Okuliare BBB BSG-47 4703 ImpressOkuliare BBB BSG-47 4703 Impress

Tieto okuliare pre dospelákov majú vymeniteľné polykarbonátové sklá – môžete si vybrať medzi čírymi a žltými. Ich tvar vás spoľahlivo ochráni pred slnečným svetlom, prachom i vetrom. Polykarbonátový rám má zasa nastaviteľný gumený nosník. Garantovaná 100 % UV ochrana a vrecko na bezpečný prenos.

Okuliare BBB BSG 3359 OptiView PHOkuliare BBB BSG 3359 OptiView PH

Polykarbonátoveé fotochromatické klá prepúšťajú svetlo a menia svoje zafarbenie automaticky podľa svetelných podmienok v rozmedzí 17-85 %, čím dokážu nahradiť sklá kategórie 1, 2 a 3. Rám je vyrobený z Grilamidu s nastaviteľným nosníkom potiahnutým silikónom a horčíkovými tvarovateľnými nožičkami. Dodávame s vysokokvalitným transportným obalom.

FĽAŠE

Dostatočný pitný režim je nezanedbateľnou súčasťou každej letnej jazdy. Zabudnúť na dolnenie vypotených tekutín a minerálov môže mať za následok veľmi nepekné ukončenie vášho výletu. Inšpirujte sa a vyberte si fľašu podľa vášho gusta.

Fľaša Camelbak Eddy Kids' Hip HipposFľaša Camelbak Eddy Kids’ Hip Hippos

Táto detská fľaša je vyrobená z materiálu Tritan™, ktorý je 100 % BPA, BPS, BPF-free a vybavené patentovaným ventilom Big Bite Valve (vyrobený zo zdravotne nezávadného silikónu). Údržba je jendoduchá – všetky časti je možné umývať v umývačke riadu. Objem: 0,4 l.

 

Fľaša Camelbak Podium 0,7 l RallyFľaša Camelbak Podium 0,7 l Rally

Vyrobená  z BPA-free TruTaste polypropylénu so zdravotne nezávadným silikónovým náustkom Jet Valve.
Náustok je kratší a má širší otvor, vďaka čomu je prúd tekutiny väčší. Vnútorný povrch fľaše je antibakteriálny vďaka technológii HydroGuard. Nepríjemná plastová pachuť je tak už minulosťou. Nechcenému rozliatiu nápoja zabránite pootočením uzáveru náustku.

flasa_camelbak_podium_chill_grapefruitFľaša Camelbak Podium Chill GrapefruitFľaša Camelbak Podium Chill Grapefruit

Fľaša je vyrobená z BPA, BPS, BPF-free TruTaste™ polypropylénu so silikónovým náustkom Jet Valve.
Má dvojitú stenu, ktorá udrží nápoj dvakrát dlhšie teplý, alebo studený ako obyčajná fľaša. Vnútorný povrch fľaše je antibakteriálny vďaka technológii HydroGuard.

 

RUKSAKY

Keď chcete odľahčiť zadné vrecká dresu, alebo toho máte proste veľa, je namieste pouvažovať nad vhodným kompaktným ruksakom.

Batoh Camelbak Hawg LR 20Batoh Camelbak Hawg LR 20

Tento spoľahlivý batoh Camelbak z radu Low Rider™ na celodenné túry váži iba kilo a v jeho výbave nájdete pláštenku, organizér, Magnetic Tube Trap a Helmet Hook, vrecko na telefón či okuliare, vrecká v bedrových popruhoch, reflexné prvky, pútko na blikačku, špičkový chrbtový systém a rezervoár s objemom 3 l umiestnený v bedrovej oblasti. Jeho úložný priestor je 17 l.

 

Batoh Camelbak AuroraBatoh Camelbak Aurora

Ľahký malý dámsky batoh ponúka externé plnenie, nastaviteľný hrudný pás, reflexné prvky, Tube Trap a organizér. Skrátený chrbtový panel. Obsahuje aj rezervoár s objemom 2,5 l. Chrbtový systém je z priedušného Air Mesh materiálu , poskytuje úložný priestor 2,5 l a jeho hmotnosť je ľahučných 0,22 kg.

 

Nevybrali ste si? Nevadí! Oveľa viac užitočných pomocníkov na cestu letom nájdete v našom e-shope.

Komentáre

komentáre