cover

Ako bojovať proti horúčavám? Správne sa oblečte!

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Tak, ako neexistuje príliš chladné počasie na bicyklovanie, ani horúčava by nemala byť jedinou výhovorkou, prečo dnes namiesto športovania zostať v tieni. Samozrejme, základom starostlivosti by mal byť dostatočný pitný režim a opaľovací krém. Dnes si však posvietime na oblečenie, ktoré vám pomôže lepšie stráviť silné slnečné lúče.

Z nášho Športservis e-shopu sme pre vás vybrali niekoľko tipov na kombinácie dresov a kraťasov ideálnych do letných horúčav:

ENDURA

Dres Endura FS260-Pro SL Lite S/S Black a kraťasy Endura FS260 Pro Bibshort biele pre pánov

Dres Endura FS260-Pro SL Lite S/S Turquoise a kraťasy Endura HUMMVEE LITE čierne pre dámy

Ako profíci! Oba dresy sú vyrobené podľa tých istých špecifikácií, ako ho nosia členovia profi tímu Movi Star. Sú ľahké a príjemné na dotyk, so sieťkovaným podpazuším a tromi nenápadnými zadnými vreckami. O okamžité odvádzanie vlhkosti sa postará rýchlo schnúci materiál.

Pánske kraťasy sú vyrobené z kvalitnej talianskej Lycry a ošetrené technológiou Coldblack®, ktorá odráža UV lúče a chráni vaše nohy pred prehrievaním.

Pre dámy sú tu nohavice z ľahkého a elastického nylonu, sieťovanej zadnej časti na väčšiu priedušnosť a dvojitej vložky na sedacej časti z odolného Cordura® materiálu.

CASTELLI

Dres Castelli AERO RACE 5.1 FZ červený a kraťasy Castelli EVOLUZIONE pre pánov

dres_castelli_aero_cerveny_2016cst_panske_kratasy_evoluzione_1400910

Dámsky top Castelli REGINA čierny a kraťasy Castelli FREE AERO čierno/ružové

Pánsky dres je vyrobený z materiálu Velocity s aero priehlbinkami v štruktúre na prednej časti a
3D sieťovinou na chrbte, ako prevencia proti prehriatiu. Dámsky top je zase zo Softlex Lite tkaniny a má
integrovanú športovú podprsenku.

Kraťasy pre mužov sú zase z ProDry 2Strati materiálu, ktorý pomáha dokonalému odvádzaniu vlhkosti. Obsahujú tiež vylepšenú KISS Air cyklo-vložku pre maximálny komfort. Dámske kraťasy sú vybavené pohodlnou Progetto X2 vložkou a malými jamôčkami na bočných paneloch pre lepšiu aerodynamiku a šetrenie síl.

Všetky tieto produkty a ešte oveľa viac nájdete na našom e-shope www.eshop.športservis.sk.

Komentáre

komentáre