sportservis

Nový rok v Športservise

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Po krátkej sviatočnej pauze sme opäť naspäť v plnej sile. Prečítajte si novinky, ktoré na vás čakajú v novom roku v Športservise.

10. januára opäť otvoríme
Naše predajne opäť otvoríme budúci utorok a budeme fungovať už podľa klasických otváracích hodín. Prípadne navštívte náš e-shop, ktorý je pre vás otvorený nonstop.

Podujatia
Aj tento rok sa môžete tešiť na obľúbený Testovací deň, ktorý sa bude konať 14. mája 2017 na lúke na Kamzíku. Budete mať možnosť vyskúšať si bicykle značiek – Rocky Mountain, CTM, Santa Cruz alebo elektrobicykle Bergamot. Tiež sa spolu stretneme aj na podujatí Vyšliap si svoj darček, presné termíny diania zverejníme čoskoro na našom Facebooku.

Nové značky
V našej ponuke od nového roku nájdete aj bicykle Santa Cruz vrátane obľúbených modelov Nomad a Bronson, dostupné v predajniach aj na eshope. Tiež sa môžete tešiť na poriadnu nádielku elektrobicyklov značky Bergamot.

Nakúpte z pohodlia doma

Vaše objednávky si môžete vyzdvihnúť v ktorejkoľvek kamennej predajni Športservis. V predajni v Podunajských Biskupiciach je možný odber ihneď po potvrdení objednávky. V predajni v Petržalke je odber možný nasledujúci pracovný deň (aj v sobotu) podľa otváracích hodín. Za osobný odber na predajniach sa neplatí žiadny poplatok navyše.


Trápi vás zimná únava? Tieto potraviny vás nabijú energiou, čítajte tu.

 

Komentáre

komentáre