Najlepšie tretry na rok 2016 nájdete v Športservise

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Pozrite si pokračovanie výberu najlepších noviniek na rok 2016.

Shimano SH-M200

Ľahká a pevná obuv na Enduro s tuhou podrážkou a karbónovým nášlapom. Vďaka vyššiemu tvaru poskytujú lepšiu ochranu členka. Vonkajšok topánok je špeciálne spevnený, takže pohlcuje nárazy, predlžuje životnosť tretier a poskytuje lepšiu ochranu. Chodilo je vystlané špeciálnou vložkou pre lepší komfort.

shimano shm200

Giro Privateer

Pohodlná horská tretra pre začiatočníkov aj pokročilých. Má strednú tvrdosť a je vhodná na krátke aj dlhé výjazdy. Výborne sa hodia na trailové jazdy, cross-country a dobre poslúžia aj na cestách. Dobre sedia na všetkých pedáloch. Dostupné aj vo verzii pre ľudí s vysokým priehlavkom.

 

giro privateer

Shimano SHRP300

Univerzálne cestné tretry  určené pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Špeciálna nylonová vložka výborne kombinuje priedušnosť, komfort a podporuje chodidlo. Vhodná pre denné dochádzanie do práce alebo krátke víkendové výjazdy. Dostupné v troch farebných prevedeniach (biela, čierna, červená).

 

Shimano R171

Ľahká cestná tretra určená pre výkonnostných cyklistov s krásnym elegantným dizajnom. Karbónová podrážka chráni chodidlá proti nárazom. Tretry sú veľmi pohodlné a majú spevnenú pätu. Vložka je vyrobená zo špeciálnej zdvojenej peny, tvarovaná, tak aby držala chodidlo.

Scott Crus-R Boa

Turistická/trailová topánka vhodná na klasický alebo aj SPD pedál. Má jednoduchý a účinný upínací systém pomocou Boa systému. Patrí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie turistické topánky.

scott


 

Prečítajte si aké doplnky nesmú chýbať na vašom bicykli.

Komentáre

komentáre