Vyberáme najlepšie bicyklové novinky na rok 2016!

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Prinášame výber horúcich bicyklových noviniek na sezónu 2016 v Športservise. Na svoje si príde naozaj každý – cestní, horský, hobby cyklisti ale aj dámy.

LIV Lust 2

Začíname horúcou novinkou pre dámy v podobe Lust 2, ktorý prináša značka LIV.  Tento bicykel je určený na XC alebo maratóny, ako pre začiatočníčky, tak aj pre skúsené jazdkyne.  Farebné prevedenie a geometria sú navrhnuté priamo ženami pre ženy.
Cena: 2199 €

liv lust 2 sportservis

Giant REIGN 2

Enduro má čím ďalej tým viac priaznivcov, na čo reaguje aj firma Giant modelovou radou Reign. Pre tento rok zvolili v Giante živšie farby. Giant Reign s technológiou Maestro funguje už vyše 10 rokov. V priebehu týchto rokov sa dočkal niekoľkých zmien, resp. niekoľkých 26“ prevedení až po aktuálny 27,5“ Reign. S týmto bicyklom sa nemusíte báť pustiť do žiadneho terénu či už z kopca alebo do kopca. Vidlica Pike a tlmič Monarch Debon Air so zdvihmi 160 mm vám dovolia sa poriadne vyblázniť. Veľmi ťažko by ste pri tomto bicykli hľadali limit, jediný limit mu určujete vy sami. Bicykel Giant Reign je veľmi všestranný bicykel, no v prvom rade veľmi spoľahlivý.
Cena: 2699 €

giant reign sportservis

 

CTM Tranz 1.0 a CTM Bora 1.0

Bicykle určené na rekreačné jazdenie po cestách a ľahkých terénoch. Zároveň spĺňa požiadavky väčšiny užívateľov na kvalitu, spoľahlivosť a komfort a za rozumnú cenu. Už niekoľko sezón patrí medzi najpredávanejšie bicykle v tomto segmente.
Cena: 389,99 €

giant bora tranz sportservis

TCR Advanced 2

Taktiež určite stojí za zmienku aj tohtoročný výborný cestný bicykel Giant TCR Advanced 2 určený pre hobby a profi jazdcov. Tento bicykel je vďaka svojej všestrannej geometrii výborný nielen na veľké stúpania, ale aj na rýchle rovinky. Kvalitný karbónový rám, ktorý disponuje Compact Road geometriou vám ulahodí malou váhou, svojou tuhosťou a schopnosťou pohlcovať vibrácie. S týmto bicyklom môžete dokonale preveriť svoje limity na ceste a nemusíte sa báť, že by ste boli obmedzovaní bicyklom.
Cena: 1799 € 

giant tcr advanced sportservis

 


Zháňate bicykel pre školáka? Pozrite si výber našich 5 obľúbených bicyklov pre nich.

Komentáre

komentáre