5 bicyklov pre školákov

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Hľadáte bicykel pre svojich najmenších? Prinášame výber 5 bicyklov vhodných na rodinné výlety, radostné preháňanie sa po sídlisku alebo na cestu do školy.

Dema VEGA 20

Jednorýchlostný oceľový detský bicykel, kde je zachované brzdenie pomocou pedálov pohybom dozadu a zároveň je to jeden z mála 20“ bicyklov, kde je ešte možné použiť pomocné kolieska, pre deti, ktoré začali bicyklovať v školskom veku.

Kellys LUMI 30

Odľahčený (duralový) bicykel so 6 rychlostným prehadzovačom, ktorý je vďaka veľmi nízkemu rámu vhodný pre deti už od výšky 115 cm. Jazda na bicykli bude pre deti pohodlná a jednoduchá vďaka nízkej váhe bicykla, ľahkému nastupovaniu a naučia sa používať prehadzovanie rýchlostí podľa typu jazdy a terénu. Tento bicykel od slovenského výrobcu má veľmi pekný dizajn a je dostupný v dvoch farbách – žltej a ružovej.

Rock Machine SURGE / CATHERINE

Veľmi obľúbený model odľahčeného detského bicykla najmä vďaka športovému  dizajnu a pútavému farebnému prevedeniu, ktoré zaujme malých bikerov. Rám je znížený pre jednoduchšie nasadanie a bicykel má tiež prehadzovač pre jeho ľahsie ovládanie. Dostupný v čierno-žltej farbe alebo bielo-modrej.

Kellys KITER 30

Odľahčený (duralový) bicykel, ktorý je vďaka veľmi nízkemu rámu (11“) vhodný pre deti od výšky 125 cm. Bicykel rastie spolu s jazdcom, dlho vydrží a poteší všetkých juniorov. Nízka váha bicykla je zabezpečená hliníkovým rámom a pevnou vidlicou. V ponuke máme bicykel v žltej alebo modrej farbe.

CTM ROCKY 2.0

Model Rocky 2.0 je odľahčený juniorský bicykel bežnej veľkosti pre deti od výšky 135 cm so športovým dizajnom. Tento duralový model ma výborný pomer ceny a výbavy oproti podobným bicyklom. Má odpruženú vidlicu a prehadzovač, je teda vhodný aj na bicyklovanie v nerovnom teréne. Dostupný v čierno-modrej alebo matnej čiernej s reflexnou oranžovou pre bezpečnosť.


Hľadáte nový bicykel na sezónu pre seba? Prečítajte si veľkého sprievodcu bicyklami.

Komentáre

komentáre