shopping-bike-1200x726

Jesenné novinky v našom e-shope

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Prinášame vám malú ochutnávku čerstvých noviniek v našom Športservisovom e-shope.

Tričko Endura Transrib s krátkym rukávom

Spodná vrstva funkčného prádla výborne odvádza vlhkosť počas celého roka. Tričko sa príjemne nosí a má atletický strih a sedí na všetky typy postáv. V našom e-shope ho nájdete len za 37,99 €.

tričko Endura Transrib

Dres Endura Roubaix

 Zateplený dres s dlhým rukávom poslúži ako druhá vrstva. Okrem kvalitného materiálu, trojitého zadného vrecka na zips a reflexných prvkov ponúka ochranu v chladnejšom počasí, má výborný strih a prepracovaný dizajn.

Dres s dlhým rukávom Endura ROUBAIX

Bunda Castelli VELO

Materiál ForceField je plne odolný voči vetru a vďaka technológii DWR aj voči dažďu. Bunda je veľmi praktická– jednoducho sa zbalí do sieťoviny, ktorú má v golieri a nezaberie viac ako polovicu vrecka na drese. Strih je typický pre značku Castelli: tesná pri tele, aby sa minimalizovalo trepotanie vo vetre. Bundu nájdete aj v žltej verzii a aj v dámskej verzii u nás za 76,95 €.

Bunda Castelli VELO

 

Vesta Endura Pakagilet

Unisex vesta značky Endura, dostupná v rôznych farebných prevedeniach. Odolná proti dažďu a veľmi pohodlná vďaka elastickému materiálu v otvoroch na paže a na golieri. V Športservise si môžete vybrať zo 4 farebných prevedení za 39,99 €.

Vesta Endura Pakagilet

 

 

Návleky na nohy Gore Oxygen

Ako ste si mohli prečítať v našom predchádzajúcom článku, je pohodlnejšie nosiť krátke nohavice doplnené návlekmi na nohy. Model značky Gore je ušitý z materiálu WINDSTOPPER, takže poskytne ochranu pred chladom, vetrom aj vlhkom na profesionálnej úrovni. Zoženiete v našom e-shope za 54,95 €.

Návleky na nohy Gore Oxygen

 

Rukavice Castelli ESTREMO

Rukavice Windstopper X-Fast ponúkajú maximálnu ochranu rúk pred nepríjemným vetrom a chladom. Sú pohodlné, so silikónovou potlačou na dlani pre isté uchopenie a s jemným semišom na palci, kde si môžete utierať pot. V našom e-shope ich ponúkame len za 59,95 €.

Rukavice Castelli ESTREMO


Ak ste si nevybrali nič z našich noviniek, nevadí. Na našej stránke momentálne prebieha veľký jesenný výpredaj bicyklov so zľavami až do 40% a v našom e-shope nájdete široký výber cyklooblečenia či doplnkov.

 

Komentáre

komentáre