sportservis_blog

5 mobilných aplikácii, ktoré ocení každý cyklista

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Zozbierali sme pre vás mobilné aplikácie, ktoré využije každý cyklista.

 

1. ViewRanger GPS
Neviete kam ísť na bicykel? Táto aplikácia vyrieši váš problém, obsahuje mnoho cyklotrás, ktoré pridávajú priamo samotní užívatelia. Trasy môžete vyhľadávať prostredníctvom GPS, aplikácia ponúka aj možnosť offline máp. K trasám môžete pridávať fotografie a pridávať svojé vlastné chodníčky. Tiež môžete sledovať štatistiky z vášho cyklopočítača. Aplikácia je zadarmo, môžete si ju stiahnuť na Android aj iOS zariadenia zadarmo.

2. Endomondo
Aplikácia Endomondo je tréner do vrecka, kde si môžete zaznamenávať všetky svoje pohybové aktivity. Môžete sa tu spojiť aj s priateľmi a navzájom sa povzbudzovať a súťažiť, kto má lepšie výsledky. Vďaka aplikácii môžete zaznamenávať svoje tray, nastavovať si vlastné ciele, pridávať fotografi a prepojiť si ju s cyklopočítačom. Aplikáciu nájdete zadarmo na stiahnutie pre Android aj iOS zariadenia.

3. Runstastic Road Bike
Táto aplikácia premení váš telefón na cyklopočítač. Verzia zadarmo ponúka všeobecné funkcie ako mapy, GPS, históriu tréningov a predpoveď počasia. Platená verzia ponúka možnosť sledovania srdca, geotagging, sledovanie stúpania, offline mapy a možnosť pripojenia smart hodiniek. Obe verzie sú dostupné pre Android aj iOS zariadenia, platená verzia PRO stojí 4,99 €.

4. Cyclemeter
Aplikácia Cyclemeter je veľmi podobná predchádzajúcej Runstastic Bike, tiež sa z vášho telefónu stane cyklopočítač, tiež si ju môžete prepojiť so smart hodinkami. Dokáže zaznamenávať mapy, grafy, intervaly a pripravovať fitness plány. Aplikácia je k dispozícii zadarmo a podporuje ju iOS.

5. B.icycle
Táto aplikácia vám poskytne všetky informácie, ktoré budete na bicykli potrebovať. B.icycle ponúka sledovanie rýchlosti, vzdialenosti či spálených kalórii. Vďaka OpenCycleMap tu nájdete nespočetné množstov už odskúšaných alebo nových cyklotrás, pomocou GPS môžete na týchto mapách aj sledovať svoj pohyb. Aplikácia je pre Android aj iOS zadarmo.


Chcete viac? Pozrite si ďalšie tipy na mobilné aplikácie na bicykel!

Komentáre

komentáre