15_CRONO_Pro_Lady_01

Recenzia: Dámsky bicykel Pells Crono Pro Lady 2015

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Zháňate dámsky bicykel a neviete, ktorý je ten pravý pre vás? Prečítajte si našu recenziu a možno práve Pells Crono Pro Lady vás osloví.

Rada Crono prináša so sebou kvalitne spracované krosové bicykle, s ktorými sa môžete na rodinný výlet, no nenechá Vás v štichu ani na dlhých túrach s ovešaným nákladom. Konkrétny model Crono Pro Lady je výborný krosový bicykel s geometriou rámu prispôsobenú pre ženy.

Pells ako jedna z mála značiek, netlačí kotúčové brzdy všade, kde sa dá. Bicykel má ráfikové brzdy, ktorých brzdná účinnosť je dostačujúca aj na bicykli s plne naloženou batožinou, pokiaľ neplánujete ísť za hranice samotného bicykla a spúšťať sa agresívnym, strmým terénom.

Komfort v teréne a kontakt s povrchom vám prinesie pružinová vidlica od SR Suntour – NCX-D LO s magnéziovými nohami a olejovým uzamykaním, vďaka ktorému vidlicu uzamknete pri jazde po rovine a kvalitnej ceste, aby sa maximalizoval prenos sily z pedálov do kolies. Kolesá majú kvalitný výplet z nerezových špicov, dvojstenné, pevné ráfiky a ľahko servisovateľné náboje. O menenie prevodov sa vám postará Shimano, konkrétne zadný prehadzovač Deore XT, páčky a predný prehadzovač z rady Deore, čo znamená spoľahlivé nastavenie, životnosť a hlavne hladký chod.

Bicykel je dobre vyladený správnymi komponentami a má všetky návarky na nosiče a blatníky, ktoré budete potrebovať, ak sa chystáte spoznávať svet s bicyklom.


Pells Crono Pro Lady S-15,5″ alebo Pells Crono Pro Lady M-18″ nájdete aj u nás v Športservise len za 649 €! 


Stále neviete či chcete pánsky alebo dámsky bicykel? Prečítajte si aké sú hlavné rozdiely medzi nimiA nezabudnite sa zapojiť do súťaže na našej Facebook fanpage, kde máte možnosť vyhrať jedno z 5 tričiek Každý deň je na bicykel!

IMG_3743

 

Komentáre

komentáre