Rocky Mountain: Po stopách legiend

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Priaznivcov horskej cyklistiky snáď ani nemožno potešiť viac ako informáciou, že do našich predajní prichádza kultová značka bicyklov Rocky Mountain! Ďalšou skvelou správou je, že niektoré z modelov si môžete prísť do Športservisu pozrieť už teraz.

Rocky Mountain Bicycles je kanadská firma s 33-ročnou históriou, ktorá patrí medzi technologickú špičku vo výrobe horských bicyklov. Bicykle tejto kultovej značky sú rokmi overené a zdokonalené vývojármi, ktorí milujú cyklistiku a testované najlepšími svetovými bikermi vrátane takých legiend ako napríklad Wade Simmons či Thomas Vanderham.

Značka kladie veľký dôraz najmä na rám bicykla, ktorý je jeho absolútnym základom. Perfektná geometria rámov a kvalitné materiály robia z bicyklov Rocky Mountain dokonalých partnerov do horského terénu. Ďalšiu, nemenej dôležitú pridanú hodnotu dodáva bicyklom tejto značky krásny, nezameniteľný dizajn.

A napokon, nie každá značka sa môže pýšiť takými silnými menami ako Rocky Mountain. Wade Simmons je doslova majstrom freeridu a v roku 2010 bol zaradený do Siene slávy horskej cyklistiky. Podobne famóznym jazdcom je Thomas Vanderham, ktorý triumfuje v oblasti mountbikingu už viac než 10 rokov. Okrem nich sa môže Rocky Mountain pochváliť aj Geoffom Gulevichom, najfotografovanejším freeridovým jazdcom vôbec, alebo Brettom Tippiem, ktorý stál pri samotnom zrode freeridu už v skorých 90. rokoch spolu s Wadom Simmonsom a Richiem Schleyom.

S bicyklom Rocky Mountain budete v slovenských končinách ešte stále skôr ojedinelým zjavom, preto si môžete byť istí, že váš bike bude stredobodom pozornosti, kdekoľvek s ním budete jazdiť. Vydajte sa po stopách šampiónov, ktorí jazdia za Rocky Mountain a zahviezdite aj vy v našich horách.

Ak chcete vidieť, ako to vyzerá, keď sa stretnú štyria výborní jazdci, pozrite si toto video od Rocky Mountain.

A na záver ešte malá chuťovka – príjemné bicyklové video s Wadom Simmonsom.

Aké bicykle od Rocky Mountain nájdete u nás v Športservise, sme vám prednedávnom ukazovali tu. Na nové modely 2015 sa môžete tešiť už začiatkom jari!

Titulná fotografia: Wade Simmons, Rocky Mountain

Komentáre

komentáre