Novinky v Športservise

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Hoci sa už tohtoročná cyklistická sezóna pomaly blíži ku koncu, u nás v Športservise to neutícha. Pripravujeme pre vás niekoľko skvelých noviniek, ktoré si naplno užijete v nasledujúcej sezóne. Prinášame vám malú ochutnávku.

Rocky Mountain v Športservise!

Z mekky mountainbikingu, krajiny javorových listov a sirupu prichádza na Slovensko legendárna značka bicyklov, ktoré boli vyrobené a testované v drsných podmienkach kanadskej prírody, plnej kopcov a lúk ako stvorených na každodenné jazdenie.

Rocky Mountain Bicycles je firma s 33-ročnou históriou, ktorá patrí medzi technologickú špičku vo výrobe MTB bicyklov. Vyskúšajte si horské bicykle, ktoré sú rokmi overené a zdokonalené vývojármi, ktorí milujú cyklistiku, a nasledujte svetových bikerov ako Wade Simmons či Thomas Vanderham. Napíšme spoločne novú kapitolu do kroniky tejto legendy a predstavme jej naše slovenské hory!

V Športservise si budete môcť pozrieť najnovší rad celopér, a to konkrétne modely:

Thunderbolt – 27,5″ kolesá, ľahký, rýchly a výborne ovládateľný


Instinct – 29″, všestranný, výborne prispôsobivý


Altitude – 27,5″, stelesnenie duše Kanady, dravý a nekompromisný

.

Prinášame POC – jediní v Bratislave

Športservis je jediné miesto v Bratislave, kde si budete môcť kúpiť kvalitné vybavenie od švédskej značky POC. Firma si zakladá na bezpečnosti športovcov a urobiť všetko pre ochranu života považuje za svoju misiu. Pripravujeme pre vás POC cyklistické prilby, okuliare a chrániče. Na svoje si však prídu aj lyžiari a snowboardisti počas zimnej sezóny.

Pripravujeme e-shop!

Už na jar by sme mali na našich stránkach spustiť nový e-shop. Objednávať si budete môcť náhradné diely na bicykel, cyklo doplnky, funkčné oblečenie aj bicykle!

Top bicykle budúcej sezóny

Ste zvedaví, aké bicykle u nás nájdete budúcu sezónu? Pozrite sa na našich troch najväčších favoritov roka 2015:

Giant Reign 27,5 2 LTD

Giant prináša na sezónu 2015 úplne nový Reign. Najbadateľnejší rozdiel je v 27,5” kolesách a novej geometrii rámu. Oproti predošlému Reignu má nižšie položené ťažisko a väčší rázvor kolies. So 160 mm zdvihom a kúskom odvahy tento bike prekoná všetky možné prekážky na agresívnych trailoch a enduro pretekoch, pri ktorých určite oceníte aj teleskopickú sedlovku. Giant posúva aj hranice hmotnosti a pevnosti hliníkových rámov.


Rocky Mountain Instinct 950 MSL

Instinct 950 MSL je pomenovaný po jeho inštinktívnej schopnosti skrotiť rozličný terén. Je ideálny na preskúmavanie trailov a poskytuje možnosť jednoduchého nastavenia odpruženia či geometrie podľa terénu a potrieb každého jazdca. 130 mm zdvih sa vďaka technológii Smoothlink od firmy FOX postará o kopírovanie terénu bez zbytočného obmedzenia pri výšlapoch. Rovnako si užijete presné radenie v náročných podmienkach a spoľahlivú brzdnú silu Shimano SLX.


Scott Scale 960

Scott

Výborná výbava, kvalitný rám a hlavne všestranné využitie. Takto sa dá v skratke charakterizovať Scott Scale 960. Kvalitná vzduchová vidlica od renomovanej značky Rock Shox vám zaručí hladký chod, s možnosťou uzamknutia vidlice s diaľkovým ovládaním na riadidlách, čo umožní po rovine maximálny prenos síl z pedálov do kolies. Či už túžite zdolávať miestne hory, alebo ísť na výlet s rodinou, Scott Scale 960 je vždy skvelou voľbou.

Máte sa na čo tešiť!

Komentáre

komentáre