Giant Full-E+0 SX Pro 9

Tento rok to roztočíme na e-bajkoch!

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Už minulý rok sa pretlačili na bajkovú scénu, tento rok sa im predpovedá veľký nárast – elektrobicykle sa stali hitom aj na Slovensku. Prečo to tak je? Ako sa na nich jazdí, prečo si niekto kúpi radšej ebajk, ako normálny bicykel?

E-bajky vs normálne bajky

Ebajky majú iné využitie ako klasické bicykle. Nie sú ani lepšie, ani horšie, sú iné a prinesú vám nové a nečakané zážitky. Jasné, že nenahradia klasické bicykle – MTB a cestné bajky budú vždy srdcovou záležitosťou pre športovcov. Lenže čo ak by ste sa chceli venovať cyklistike inak? Pohodlná cesta do práce, rekreačná cykloturistika alebo šialené výlety v kopcoch… Možno práve preto si toľko ľudí obľúbilo ebajky a mnohí ďalší sa k nim tento rok pridajú.

Nové zážitky

  1. dlhé trasy – ebajky majú rôzne dĺžky dojazdu batérie, vďaka čomu si môžete vybrať ten, ktorí najviac zodpovedá vašim potrebám. A zrazu bude každá diaľka dostupnejšia.
  2. náročné výstupy – pomôže vám so šliapaním do kopca. Ozaj hocijakého! Nebude to bez námahy, ale vyšplháte sa na bicykli na miesta, ktoré by ste vôbec nečakali.
  3. menšia námaha – s ebajkom sa aj namakáte, aj môžete zvoliť pohodlné tempo. Pomôže, kedy bude treba. Intenzitu pomoci elektromotora si samozrejme navolíte sami a nastavujete si ju podľa vašich predstáv.
  4. rôzne typy bicyklov – rovnako ako pri všetkých bicykloch, existuje obrovské množstvo typov ebajkov, od horských, cez krosové až po mestské a skladačky. Aby vám sadol na mieru.
  5. atraktívny dizajn – ebajky sú skutočne krásne a prepracované bicykle! Nie je to o veľkej baterke, súčasné druhy sú skladné, splývajú s bicyklom. Dizajn ebajkov je na vysokej úrovni.
  6. pôžitok z jazdy – ak si chcete jazdu hlavne vychutnať, ale nevypľuť pri tom dušu, ebajk vás poteší. On sa postará, aby ste do práce prišli svieži a vysmiaty, alebo aby ste si mohli v bufete dať poriadny obed a odviezť sa ľahko domov :)
  7. účelové využitie – ebajk si môžete vybrať aj z čisto praktických dôvodov – je to skvelý dopravný prostriedok, s ktorým sa vyhnete zápche, alebo sa prepravíte cez mesto bez obmedzení.

Testujte e-bajky

Vyskúšajte si ich! Poďte si sadnúť na ebajk a zajazdite si na ňom, prípadne si ho požičajte na víkend. Možno zistíte, že chcete objavovať, poznávať a zabávať sa na bicykli, ktorý vám pomáha pri náročnej trase a vy si tak môžte plánovať neskutočné výlety.

Testovacie modely budeme mať v našich predajniach, v prípade záujmu nám zavolajte na 02/40201603 alebo napíšte mail. Okrem toho vám aj tento rok prinesieme ebajkové novinky na Testovacom dni. Bude sa konať v Bratislave, 8.mája. Ak sa dovtedy nerozhodnete, radi sa s vami stretneme a porozprávame o tom, ktorý bajk je pre vás najvhodnejší.

Nabudúce vám prinesieme článok o typoch ebajkov, aby ste si spravili pekný prehľad.

Elektrobicykle Scott

Komentáre

komentáre