original_set-of-five-campervan-gift-tags-760x760

10 tipov ako potešiť cyklistu na Vianoce

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Rozmýšľate nad tým, aký darček by bol vhodný pre cyklomaniaka? Nezúfajte, v Športservise sme vybrali obľúbené produkty, z ktorých si vyberie každý cyklista.

1. Fľaša Camelbak Podium ICE 0,6l

flasa_camelbak_podium_ice_cosmic_blueIdeálny vianočný darček aj pre náročnejších cyklistov, ktorí jazdia v každom ročnom období. Dvojitá stena fľaše spolu s Aerogel technológiou udrží nápoj v zime 4 x dlhšie teplý ako obyčajná fľaša a v lete zase zabezpečí nápoj studený a osviežujúci.

 

Cena: 24,50€

 

2. Predné svetlo KOTR F500 Sport

svetlo_kotr-sport-f500Výkonné predné svetlo, ktoré je nabíjateľné cez USB a má telo z hliníka. Nenápadný, skvelý dizajn a ešte lepší výkon – až 500 lumenov. Na riadidlá sa upevní s univerzálnym silikónovým úchytom.

 

Cena: 63,90€

 

 

3. Prilba POC TECTAL Unobtanium Yellow

prilba_poc_tectal_unobtanium_yellowTrail/Enduro prilba pre všetkých vášnivých bajkerov, ktorá zaručuje nízku hmotnosť a extrémnu tuhosť. Je navrhnutá s dôrazom na zvýšenú ochranu temenných a spánkových častí lebky.

 

Cena: 200€

 

 

4. Batoh Camelbak Hawg LR

batoh_camelbak_hawg_lr_20_black_laser_orangeSpoľahlivý batoh Camelbak na celodenné túry s bohatou výbavou. Má pláštenku, vrecko na telefón či okuliare a vrecká v bedrových popruhoch, reflexné prvky, pútko na blikačku, špičkový chrbtový systém. Rezervoár: 3 l. Úložný priestor: 17 l.

 

Cena: 139,90€

 

5. Okuliare BBB BSG 3907 Winner

okuliare_bbb_bsg_3907_winner_bieleŠportové okuliare s vymeniteľnými sklami. Tvar skiel poskytuje ochranu proti slnečnému žiareniu, prachu a vetru a poskytuje 100% UV ochranu. Rám je ľahký a má nastaviteľný gumený nosník.
Sú dodávané s vreckom na okuliare a v balení nájdete náhradné žlté a číre sklá.

 

Cena: 44,95€

 

6. Šatka 4Fun POLARTEC Ornament grey UNI

satka_4fun_polartec_ornament_greyMultifunkčná šatka vyrobená z bezšvového 100% polyesterového mikrovlákna POLARTEC CLASSIC MICRO, je veľmi pružná, ľahká a mäkká. Časť šatky je zateplená z príjemného teplého flísu, čo zaručí komfort v chladnejšom počasí. Šatky sú dostupné v rôznych farebných prevedeniach pre mužov, ženy aj deti.

 

Cena: 13,90€

 

7. Spodné prádlo X Bionic Radiactor

x_bionic_radiactor_men_shirt_longNová generácia spodného prádla používa revolučné vlákno Xitanit, ktoré odráža späť teplo vyžarované telom a bráni prechladnutiu. Rýchlejšie odvádza pot a vďaka špeciálnemu high-tech tkaniu aj prebytočné teplo od tela. Vlákno Xitanit obsahuje striebro, ktoré zabraňuje tvorbe nežiadúcich baktérií. Preto aj po náročnej a dlhotrvajúcej fyzickej aktivite zostáva spodná bielizeň bez zápachu.

 

Cena: 119,95€

8. Prací prostriedok Holmenkol Textile Wash

holmenkol_textile_wash_1000mlPrací prostriedok pre športové a funkčné oblečenie s hygienickým efektom, ktorý odstráni špinu a zápach a zároveň zachováva vlastnosti oblečenia. Vhodný pre rôzne materiály.

 

Cena: 21,90€/1000ml

 

 

9. Čistiaci prostriedok Cyklo Star

Čistiaci prostriedok Cyklo Star 500mlProfesionálny, účinný a jedinečný prostriedok na čistenie a údržbu bicyklov. Ľahko, rýchlo a pohodlne odstraňuje nečistoty a mastnotu z povrchu všetkých bicyklov. Je biologicky odbúrateľný.

Cena: 6,50€/500ml

 

 

10. Darčekové poukážky Športservis

darcekove poukazky-1024x683Nie ste si istý, aký darček vybrať? Darujte naše darčekové poukážky! Sú dostupné v hodnotách 10-50-70 alebo 100 €, môžete ich uplatniť v oboch našich predajniach a ich platnosť je neobmedzená.

 

Komentáre

komentáre