ochrante_si_hlavu_pred_chladom

5 tipov ako ochrániť hlavu pred chladom

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Ak športujete vonku aj v chladnejšom počasí, čiapka alebo pokrývka hlavy je dôležitou súčasťou vášho odevu. Správnym výberom predídete prechladnutiu a iným zdravotným problémom. Či už bicyklujete, beháte alebo bežkujete, zídu sa vám naše tipy na ochranu hlavy pred chladom či vetrom.

1. Čiapka na prechodné obdobie

Chladnejšie počasie sa strieda so slnkom, k tomu sa pridáva vietor. Čiapka GORE SO Helmet Cap je tenká, neprefúkavá, z windstopper materiálu. Je extra elastická a vhodná pod cyklistickú prilbu, na beh či bežky. Nijako športovca neobmedzuje.

ciapka_gore_cap_cz

2. Čiapka do chladného a nepriaznivého počasia

Vetruodolná, vodoodpudivá a priedušná cyklistická čiapka Gore Thermo z materiálu GORE® WINDSTOPPER® s izolačnou ochranou, ktorá udržuje hlavu v teple, dokonca aj za najchladnejších podmienok.

ciapka_gore_thermo_cierna

3. Ochrana celej tváre – kukla

Tvár si ochránite s kuklou s windstopperovou membránou. Univerzálna kukla Gore je vhodná na bicykel, bežky, alebo lyžovanie.

kukla_gore_universal_ws

4. Návlek na prilbu

Nepremokavý návlek na prilbu Endura LUM ponúka ochranu pred dažďom a vlhkosťou v nepriaznivom počasí.

navlek_na_prilbu_endura_lum_z

5. Zimná maska na tvár

Neprefúkavá maska, ktorá udržiava tvár v teple a zároveň predhrieva chladný vzduch pre lepšie dýchanie. Maska Castelli VISO je z Windstopper® X-Fast 2 materiálu na ochranu pred vetrom. Vnútorná teplá tkanina poskytuje maximálne teplo a súčasne umožňuje odvádzanie vlhkosti.

maska_castelli_viso_ws_cierna

Komentáre

komentáre