Oblecenie_jesen_2017

Oblečme sa na bicykel v jesennom počasí

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Jazdiť na bicykli sa dá vo vhodnom oblečení aj počas jesene. Slnečné dni sa striedajú s tými daždivými a veternými, avšak v správnom oblečení vás nič nezastaví.

Funkcie oblečenia a vrstvenie

Kľúčom k správnemu využitiu funkčného oblečenia je vrstvenie. Prvá vrstva vás ochráni pred chladným potom, stredná vrstva vás udrží v teple a posledná vrstva zabráni vetru a dažďu, aby sa dostali na vašu pokožku.

vrstvenie_oblecenia

Na jeseň budete potrebovať oblečenie do premenlivého počasia. Napríklad pri výbere bundy máte niekoľko možností – či hľadáte bundu neprefúkavú alebo nepremokavú, ktorá zároveň neprepustí ani vietor. Či je dôležité, aby sa bunda dala zložiť do malého vrecúška a bola skladná, alebo potrebujete zateplenú bundu do každého počasia, čo vás ochráni aj pri neustávajúcom daždi.

bunda_gore_element_endura_mtr

Oblečenie môže byť funkčné aj pekné zároveň

Každá značka ponúka rôzny sortiment oblečenia. Castelli a Gore sa špecializujú na profesionálne oblečenie vhodné pre špičkových a zanietených športovcov. Endura ponúka široký sortiment pre vášnivých bajkerov. Silvini pripravuje kolekcie pre rekreačných cyklistov aj športovcov, kde si každý nájde to svoje. Vybrať si tak môžete z niekoľkých strihov, dĺžok, typov a farebných kombinácií, aby ste sa cítili pohodlne.

damske_oblecenie_jesen2017

Venujte oblečeniu správnu starostlivosť

Kvalitné oblečenie vás ochráni pred jesenným počasím a navyše vám vydrží niekoľko sezón. Treba sa oň samozrejme správne starať a prať ho pri odporúčaných teplotách a spôsobom, ako určuje výrobca. Funkčné oblečenie sa perie špeciálnymi prostriedkami, ktoré neporušujú membrány a zachovávajú jeho vlastnosti, napríklad nepremokavosť a neprefúkavosť.

Prací gél BIO Wash Orange 250ml – Vhodný pre alergikov a ľudí s kožnými problémami.bio_wash_orange_250

 

Komentáre

komentáre