19989606_404670419927103_2231368676604824849_n

Všetci na bajk – mobilná aplikácia, ktorá vás prinúti sadnúť na bicykel

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Súťaž Všetci na bajk pokračuje po úspešnom predchádzajúcom ročníku aj toto leto. Ovládate ju pomocou aplikácie a motivuje vás športovať a spoznávať zaujímavé miesta. Najusilovnejší cyklisti budú na konci leta odmenení bicyklami a inými lákavými cenami.

Mobilná aplikácia je dielom vydavateľstva DAJAMA, ktoré už dve dekády svojimi knihami inšpiruje turistov a cyklistov objavovať najkrajšie miesta na Slovensku. Za myšlienkou stojí Daniela Kollárová, organizátorka súťaže: „Appku sme vytvorili s cieľom ukázať ľuďom, aké zaujímavé miesta u nás máme, povzbudiť ich, aby strávili leto na bicykli a spoznávali svoju krajinu.“


Stále rastieme

Aplikáciu Všetci na bajk si od minulého roka stiahlo zdarma už viac ako 2 500 fanúšikov. V pilotnej verzii zahŕňala viac ako 200 miest v Bratislavskom kraji vhodných pre cykloturistiku.

Organizátori súťaž posunuli  ďalej – k Bratislavského kraju pribudne Trnavský. Daniela dodáva: „Pribudnú aj rôzne nové kategórie – kategória jednotlivec sa rozdelí na mužov a ženy a vyhrať bude môcť aj ten, kto strávi na bicykli čo najviac dní. Aplikácia sa rozšíri o viac ako 250 miest, kam sa dá dostať na bicykli, takže inšpiráciu na cyklovýlety a zaujímavé miesta pre cyklistov hľadajte určite tu.“  

Dunajská Lužná
Dunajská Lužná

Známe aj neznáme

V aplikácii určite nechýbajú známe destinácie ako Baťov Kanál v Skalici, Vyhliadka Šianec v Hlohovci či Biely Kríž nad Bratislavou. Ale vedeli ste napríklad, kde sa nachádza Opatovské jazierko alebo Lošonský háj? Pomocou aplikácie objavíte pekné miesta, cyklotrasy, vyhliadky, užitočné lokálne servisy či bufety, ktoré stoja za to. Aj preto sa oplatí sadnúť na bicykel.

Súťaž pre každého

Súťaž je určená nielen pre výkonnostných športovcov, ale rovnako aj pre rekreačných cyklistov a rodiny s deťmi. Pravidlá sú nastavené tak, že vyhrať môže každý.

Súťažiť môžete cez stiahnutú aplikáciu na Androide aj iOS. Na zapojenie do súťaže sa musíte registrovať a uhradiť štartovné. Následne získate štartovací balíček s hodnotnými predmetmi a darčekmi. Potom už príde na rad objavovanie, bicyklovanie a zbieranie bodov z vyše 400 miest na území Bratislavského a Trnavského kraja. Aplikácia však funguje aj na úplne bezplatnej báze, slúžiac ako inšpirácia na letné cyklovýlety.

Víťaz z minulého roka, Juraj Ozimy: „Ak chce človek spoznať krajinu a navštíviť zaujímavé miesta, o ktorých niekedy ani netušil, aj keď ich má priamo za domom, tak toto je ten najlepší spôsob. A ak je človek naozaj rýchly, výhry rozhodne stoja za to.“

Stiahnite si appku kliknutím na ikonu Google Play pre Android alebo App Store pre iOS:

Všetci na bajk pre Android

Všetci na bajk pre iOS

 

 

 

 

 

Súťaž sa končí až 17. 9. 2017. Ceny budú odovzdané na septembrovom celodennom cyklopodujatí Na bajku do mesta a hlavnou cenou je cestný bicykel KENZEL Attract.

Kenzel Attract

Všetky detailné informácie sa dozviete na stránke www.vsetcinabajk.sk.

Komentáre

komentáre