Cyklistické podujatia na jún

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Kalendár cyklistických akcií, ktorých sa oplatí zúčastniť.

10. 6. 2016
Pressburg Triathlon, Bratislava

Druhý júnový víkend sa v bratislavskej Petržalke koná Pressburg Triathlon, preteky pozostávajúce z plávania, cyklistiky a behu. Štartujte sa na južnom brehu jazera Veľký Draždiak a finišuje sa v areály Grand Hotelu Pressburg. Ceny štartovného sa líšia podľa kategérií, viac informácií nájdete tu.

11.6. 2016
Častovský cyklookruh, Červený Kameň

Na Častovskom cyklookruhu si prídu na svoje profesionálni aj rekreační cyklisti. K dispozícii sú 3 rôzne dĺžky trás (5, 25 a 33 km). Najkratšia má  minimálne prevýšenie, takže ich zvládnu aj deti. Štartovné je pre mládež od 12 do 18 rokov 5 eurá a pre ostatných 8 eur.

17. 6. 2017
Športservis Bratislavský MTB Maratón, Bratislava

Ide o podujatie pre celú rodinu. Jazdiť sa bude dlhá a krátka trasa. Dlhá trasa meria 40 km a má prevýšenie 1 590 m, krátka 21 km s prevýšením 810 m. Na krátkej trase môžete jazdiť dokonca aj na e-bicykli. Štartuje sa aj finišuje v Parku SNP v Líščom údolí. Pre deti vo veku 2 až 7 rokov budú pripravené detské preteky. Ak sa zaregistrujete do 10. júna registrácia stojí 15 €. Na mieste v deň štartu stojí registrácia 20 €. Registrovať sa môžete priamo tu. Podrobný program nájdete tu.

28. 6.
24h SLOVAKIA RING CYCLING RACE,
Orechová Potôň

Na 24 hodinový maratón sa môžete prihlásiť ako jednotlivci alebo štafetové tímy. Maratón je vhodný aj pre začiatočníkov, nielen pre profesionálov. Neváhajte prekonať svoje limity, registrovať sa môžete tu.


Pozývame vás tiež na zajtrajšie podujatie Vyšliap si svoj darček na Petržalskej hrádzi. Zabicyklujte si s nami na trenažéri a vyhrajte skvelé ceny. Viac informácií nájdete tu.

 

Komentáre

komentáre