Špičkové funkčné oblečenie X-Bionic nájdete v Športservise

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Švajčiarska značka X-Bionic sa za 16 rokov vypracovala na lídra v oblasti funkčného športového oblečenia. Všetko to začalo ponožkami a neskôr sa pridali k tomu ďalšie kúsky oblečenia.

X-Bionic prepája teóriu s praxou a zoskupilo tím profesionálov – inžinierov, biológov, medikov a profesionálnych atlétov, ktorí spoločne pracujú na inováciách, ktoré zlepšujú a prinášajú viac komfortu do športu.

Vylepšená aerodynamika, maximálna chladiaca sila a optimalizovaný povrch sú základom pre oblečenie X-Bionic. Čo to však znamená? Oblečenie X-Bionic je vyrobené špeciálnou patentovanou technológiou, ktorá odvádza pot, zabezpečuje kompresiu a zabraňuje prehrievaniu organizmu.

V funkčnom kompresnom oblečení sa začnete  potiť skôr než sa bežne pri fyzickej aktivite potíte. Nie je to však zlá vec, znamená to, že telo si začína regulovať svoju vlastnú teplotu o dosť skôr než zvyčajne a chladí sa, tým pádom sa vyhnete tomu bodu, keď je telo prehriate a začne sa veľmi potiť. To, že sa telo začne chladiť skôr než sa prehreje tak šetrí vašou energiou, ktorú môžete následne investovať do svojho výkonu, a taktiež napomáha svalom lepšie regenerovať už počas aktivity.

Nemusíte sa však báť, že oblečenie nasiakne potom.  Sú ňom precízne umiestnené špeciálne odvetrávacie body, ktoré odvádzajú pot, aby ste sa neprehrievali. Ale pozor, neodvádzajú všetok pot, na povrchu kože nechávajú tenkú vrstvu potu, ktorá udržuje stabilnú telesnú teplotu.

Z nášho sortimentu X-Bionic odporúčame:

pánske nohavice X Bionic Energizer MK2

tričko X-Bionic Energizer

dámske tričko X-Bionic Buddyguard

dámske nohavice X-Bionic Energizer

 

Viac produktov nájdete v našich predajniach a v našom e-shope.


Titulná foto: blog.x-bionic.com

 

 

Komentáre

komentáre