Bergamont-E-Line-Contrail-C-6.0-400-Review-CB-web-8-1140x760

NOVINKA v predajni Športservis – elektrobicykle Bergamont

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Do našich predajní zavítala novinka elektrobicykle značky Bergamont. Prečítajte si o nich viac.

Nemecká značka Bergamont pochádza z mesta Hamburg – mesta kde má cyklistika významne postavenie. Často sa prezentujú ako značka zo St. Pauli, teda zo štvrte Hamburgu, ktorá sa vyznačuje alternatívnym životným štýlom. Na trhu pôsobia od roku 1993 a momentálne patria medzi najväčších výrobcov bicyklov v Nemecku.

Na vývoji svojich bicyklov úzko spolupracujú s Technickou Univerzitou v Hamburgu, vďaka čomu prinášajú na trh bicykle tej najvyššej kvality. Veľký dôraz tiež kladú na originálny dizajn. V ponuke majú širokú škálu bicyklov, od klasických mestských, cez športové cestné až po celoodpružené horské bicykle. Samozrejmosťou sú aj elektroebicykle, z ktorých sa dá tiež vybrať ten pravý podľa potreby a štýlu jazdy.

Elektrobicykle značky Bergamont nájdete už aj v našej predajni v Podunajských Biskupiciach.


TIP Športservisu

Elektrobicykel Bergamont Revox 6.0

Predstavíme si model E-Revox 6.0, ciže hardtail na 29 palcových kolesách. Jedná sa o skôr pohodlnú geometriu, čiže bicykel je vhodný aj na dlhé vzdialenosti. Veľkým plusom je elektrický pohon od značky BOSCH, ktorý je momentálne jeden z tých najlepších na trhu. 500Wh batéria zabezpečí dojazd až od 40 do 200 km, samozrejme v závislosti od terénu a úrovne pomoci. O bezproblémové radenie sa postará Shimano Deore. Samozrejmosťou sú hydraulické brzdy Shimano a vzduchová vidlica.

Komentáre

komentáre