NOVINKA! Sme exkluzívnym predajcom značky SANTA CRUZ v Bratislave

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Veľká novina pre bajkerov na rok 2017! V Športservise nájdete svetovú top značku bicyklov Santa Cruz. Už teraz si môžete prísť pozrieť modely Santa Cruz Tallboy a Santa Cruz Hightower.

Okrem toho, že sa môžete tešiť na tie najlepšie bicykle, napríklad aj modely Bronson či Nomad, budete si ich môcť tiež vyskúšať – u nás nájdete testovacie bicykle a na vlastnej koži tak pocítite zážitok z jazdy.

Značka Santa Cruz Bicycles bola založená v roku 1993 v priestore o veľkosti jednej garáže v Seabright Cannery, v Santa Cruz v Kalifornii. Už ich prvý bicykel Tazmon dokázal svetu že je výnimočný a predurčil svojej značke žiarivú budúcnosť na čele cyklistického priemyslu.

Vďaka technológii VPP (virtual pivot point) ponúkajú neprekonateľný pocit z jazdy a efektívne prenášanie energie. O tom, že Santa Cruz zastáva nie len tradíciu, ale je aj inovátorom, svedčí nové zostavenie rámov, ktoré sú vhodné ako na 29“, tak aj na novinku  27,5“ plus.  Všetky modely sú dostupné v 2 karbónových verziách podľa váhy rámu.

my17_hightower_s_29_sriracha

model HIGHTOWER
Váha
: 13,69 kg
Rám: Carbon C
Farba: Sriracha rám, Červená logá
Tlmič: Rock Shox Monarch RT
Vidlica: Rock Shox Pike 29 RC 140

my17_tb3_c_r1_29_yellow
model TALLBOY
Váha: 13,71 kg
Rám: Carbon C
Farba: Žltá
Tlmič: Fox Float Performance
Vidlica: FOX Rhythm 120

Na bicykloch Santa Cruz jazdia mnohí známy jazdci: Greg Minnaar, Steve Peat, Josh Bryceland, Danny Macaskill, Cedric Gracia. Ak chcete vedieť, ako sa jazdí takýmto bajkerom, prídite sa ku nám na Santa Cruz pozrieť a vyskúšať si testovacie modely už čoskoro!

Komentáre

komentáre