Neviete kam ísť cez víkend na výlet? Táto aplikácia to vyrieši za vás

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Počas celého leta sa môžete zapojiť do súťaže Všetci na bajk, vďaka ktorej objavíte zaujímavé miesta vo svojom okolí, o ktorých ste možno ani nevedeli. Súťaž prebieha v čase júl až august a zameriava sa na Bratislavský kraj.

Ako to funguje?

Stiahnete si aplikáciu do svojho mobilu, tá zároveň funguje ako váš itinerár, v ktorom sa nachádza vyše 200 miest, ktoré môžete navštíviť, napríklad rozhľadne, rybníky, múzeá, pamätníky a iné zaujímavosti ako Oáza sibírskeho tigra alebo Písaný kameň.

Miesta v aplikácií sú obodované, cieľom je získať za časový limit čo najviac bodov. Body získate, keď prídete na vybrané miesto, označíte sa tam. Súčasne sa vám spočítajú body za celé trvanie súťaže a za každých 100 nazbieraných bodov máte 1 žreb v záverečnom losovaní. Čím viac budete celé leto bicyklovať, tým budete mať väčšiu šancu na výhru.


Je len na Vás, či budete bláznivo jazdiť celé leto a snažiť sa získať čo najviac bodov za 8 hodín alebo spoznávať miesta a kumulovať získané body.

Registrácia

Do súťaže a môžete zapojiť prostredníctvom jednoduchej registrácie. Registrovať sa môžete ako jednotlivec (štartovné 15€) alebo rodina (štartovné 20€). Po registrácií získate štartovací balíček s hodnotnými darčekmi. Na záver leta a súťaže máte možnosť vyhrať bicykle značky KENZEL.

Stiahnite si aplikáciu:

App Store
Google Play

Viac informácií o súťaži a aplikácii nájdete tu.

Komentáre

komentáre