Bez akých doplnkov v Športservise nejazdíme?

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Aké doplnky nechýbajú na bicykloch našich kolegov z petržalskej predajne?

Branislav – servisný technik
Na mojich bikerských pojazdoch nesmie chýbať pumpa Mountain Mini Morph značky Topeak. Je vynikajúca pre rýchlosť nahustenia duše a taktiež komfortom pri používaní vďaka hadičke a bajonetovému nástavcu. Tá by mi však bola k ničomu v prípade defektu ak by som nemal ešte duše Schwalbe 27,5″x1,5-2,4 Extra Light. Sú rozmerovo malé, veľmi lahké a so slušnou výdržou. K tomu nesmie chýbať sada vyzúvacích pák BBB Easylift.

Michal – vedúci servisu
Za roky skúšania rôznych prilieb, som sa najviac stotožnil s Enduro prilbou od renomovanej firmy BELL model Super 2. Je to prilba, ktorá má dostatočne ochráni a je zároveň pohodlná pri mojich jazdách v bikeparkoch. Tiež má možnosť dokúpenia chrániča brady. Malým pomocníkom sa stala malá a kompaktná sada náradia Kellys Chainey. V tejto sade sú dostupné potrebné imbusové kľúče, torx na kotúč, rovný a krížový skrutkovač a nitovačka reťaze.

Peter – vedúci predajne
Mojím neodmysliteľným spoločníkom na bicyklových výletoch sa stal batoh s vodným rezervoárom Camelbak MULE NV. Jeho trojlitrový rezervoár ma dokáže hydratovať aj na dlhších výletoch a do 12-litrového úložného priestoru nabalím všetko, čo potrebujem. Táto verzia NV ma naviac vystuženú chrbtovú časť. Zabezpečenie bicykla zverujem zámku Abus Bordo 6000. Tento masivný zámok s oceľovými plátmi s dĺžkou 90 cm má maximálnu triedu ochrany pred krádežou a jeho súčasťou je praktický držiak na bicykel.

 

Všetky produkty nájdete na našom e-shope a v predajniach v Podunajských Biskupiciach a Petržalke.


 

Komentáre

komentáre