5 dámskych bicyklov na letné výlety

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Hľadáte dámsky bicykel a neviete, ktorý je pre vás ten správny? Pripravili sme pre vás 5 tipov na bicykle, s ktorými si príde na svoje každá či už rekreačná alebo náročná cyklistka. Všetky bicykle nájdete v našej petržalskej predajni na Betliarskej 11.

CTM Summer

Krásny štýlový mestský bicykel, ktorý zaujme na prvý pohľad. Je vybavený blatníkmi, krytom reťaze,  nosičom, stojanom, svetlami a na riaditkách ratanovým košíkom. Brzdiť môžete ako na klasickom bicykli zatiahnutim pedálov dozadu, ale s možnosťou zaradiť si jeden z troch prevodových stupňov ukrytých v zadnom náboji. Jazdu vám spríjemní pohodlný posed na širšom sedle. Vyrába sa v troch farebných prevedeniach: biela, menthol a vanilka.

 

 

Scott Scale Contessa 720

Dámsky horský bicykel na 27,5“ kolesách splní očakávania aj pre náročnejšie cyklistky. Hliníkový rám s dámskou geometriou sa vyrába v štyroch veľkostiach XS, S, M a L. Bicykel je postavený na slušnej výbave Shimano Deore so širokým rozsahom prevodov 3×10. Odpružená vidlica Suntour má zdvih 100 mm s diaľkovým uzamykaním z riadítok. O brzdenie sa starajú hydraulické kotúčové brzdy Shimano.

 

 

Kellys Phutura 30

Dámsky crossový bicykel určený hlavne na spevnený povrch, ale aj na poľné, či ľahké horské cestičky. Ľahký hliníkový rám sa vyrába v dvoch veľkostiach a v dvoch farebných verziach – decentnej čiernej a výraznej azúrovej. O predné odpruženie sa stará vidlica Suntour s možnosťou zamknutia. Prevodové ústrojenstvo 3×9 prevodov od Shimana je viac ako dostačujúce. Štandardom sa stávajú hydraulické brzdy od Shimana. O zvýšený komfort sa stará nastaviteľný predstavec a dámske mäkké sedlo.

 

Kellys Vanity 20

Dámsky horský bicykel na 26“ kolesách pre rekreačné využitie. Rám s dámskou geometriou sa vyrába v troch veľkosiach 15“, 17“ a 19“. Prevody 3×7 su pre nenáročnú cyklistiku dostačujúce. Strunová odpružená vidlica je bez možností nastavenia, ale svoju robotu si urobí.

 

Liv/Giant Rove 2

Tento dámsky crosový bicykel od prémiovej znacky Giant (dámske modely majú názov Liv) je kompromisom mať bicykel od svetovej znacky za rozumne peniaze. Výborny rám sa vyrába v štyroch veľkostiach, je osadený odpruženou vidlicou Suntour s možnosťou uzamykania, brzdy samozrejme hydraulické kotúčové a počet prevodov 3×9.


Tieto a mnoho ďalších bicyklov nájdete v našej petržalskej predajni na Betliarskej 11. Tešíme sa na vašu návštevu!

Komentáre

komentáre