Cyklopodujatia na mesiac jún

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Podujatia, ktoré nepremešká žiaden milovník cyklistiky.

4.6. 2016
Pressburg Triathlon, Bratislava

Prvý júnový víkend sa v bratislavskej Petržalke koná Pressburg Triathlon, preteky pozostávajúce z plávania, cyklistiky a behu. Štartujte sa na južnom brehu jazera Veľký Draždiak a finišuje sa v areály Grand Hotelu Pressburg. Ceny štartovného sa líšia podľa kategérií, viac informácií nájdete tu. Tešiť a môžete aj na lákavé výhry a sme radi, že sme hlavným partnerom tohto podujatia.

11.6. 2016
Častovský cyklookruh, Červený Kameň

Ide o nultý ročník podujatia Častovského cyklookruhu, na svoje si príidu cyklisti, bežci či turisti. K dispozícii sú 3 rôzne dĺžky trás (5, 25 a 35 km), všetky majú minimálne prevýšenie, takže ich zvládnu aj deti. Štartovné je pre mládež od 12 do 18 rokov 2 eurá a pre ostatných 5 eur.

18.- 19. 6. 2016
Karpatský triatlon, Lozorno

Preteky štartujú aj finišujú v obci Lozorno pri vodnej nádrži. Triatlon sa skladá z 1200 metrov plávania, 60 km bicyklovania a 12 km behu. Cyklisti sa môžu tešiť na špeciálnu uzavretú trasu dlhú 60 km cez Pezinskú babu a Biely kríž s prevýšením 800m. K dispozícii budú rôzne náročné trasy, takže sa zúčastniť môžu aj deti a škôlkari. Registrovať sa môžete tu.

Komentáre

komentáre