4 bicykle pre rekračných cyklistov do 560€

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Do lesa či na cestu, na dlhšie výlety ale aj na občasné jazdenie – bicykel môže byť vašim spoločníkom pri rôznych aktivitách. Dnes neplatí, že čím drahší bicykel, tým sa vám na ňom bude lepšie jazdiť, ale najdôležitejšie je, aby bicykel zodpovedal vašim potrebám. Ak jazdíte občas a bicykel je pre vás spestrením voľnočasových aktivít, nepotrebujete míňať tisíce eur. My ponúkame niekoľko tipov na bicykle, ktoré sú kvalitné, bezpečné a prinesú vám z bicyklovania radosť za rozumný pomer cena a výbava.

Na hory a do terénu

CTM Terrano 1.0


Cenovo dostupný odľahčený – duralový horský bicykel určený na rekreačné jazdenie. Od velkosti 15“ je vhodný aj pre teenegerov od výšky 145 cm. Dostupný je v piatich farebných prevedeniach.

KELLYS VANITY 50


Prvý model dámskeho horského bicykla na 27,5“ kolesách v kategórii okolo 500 €, ktorý sa vo všeobecnosti považuje za najuniverzálnejší bicykel. Svojú novú majiteľku prekvapí rychlosťou na asfaltových cestách ako aj obratnosťou pri prekonávaní prekážok v náročnejších terénoch. Samozrejmým bezpečnostným prvkom sú hydraulické kotúčové brzdy.

Na hrádzu a na výlety

KELLYS PHUTURA 10

Crossový bicykel osadený komponentami vyššej strednej triedy, ktorý zvládne aj náročnejšie a dlhšie cyklotúry. Veľkou výhodou tohto modelu je športový a odľahčovaný rám a kolesa, ktoré vďaka použitým komponentom sú dimenzované na vyššiu záťaž. Na rozdiel od iných modelov v cenovej kategórii okolo 500 € si ponecháva klasické V-brake brzdy.

Do mesta

KENZEL NOSTALGIC DELUXE

kenz

Bicykel stvorený na jazdu do práce alebo do školy v mestskej premávke pre nadšencov retro štýlu. Mestské bicykle sú všeobecne známe svojím pohodlným a vzpriameným posedom, ako aj kompletnou výbavou doplnkov už v základnej cene. Tento model je dostupný v šiestich farebných prevedeniach a nový majiteľ si môže vybrať z 3 alebo 7 – rýchlostnej prevodovky Shimano NEXUS umiestnenej v zadnom náboji kolesa, ktorá umožňuje brzdenie pedálmi.


 

Rezervujte si skúšobnú jazdu
Mám záujem rezervovať si skúšobnú jazdu bicykla.

Komentáre

komentáre