Cyklopodujatia na máj

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Cyklistické podujatia, ktoré sa určite oplatí v máji navštíviť.

1.5. 2016
Detská tour Petra Sagana – 3. kolo, Svätý Jur
Na pretekoch sa môžu zúčastniť deti do 14 rokov, zapojiť sa môžu aj malí začínajúci cyklisti s odrážadlami. Preteky sa konajú v nedeľu 1. mája na Futbalovom štadióne v Svätom Jure. Registrovať sa môžete aj priamo v deň podujatia. Súťaží sa v 5 rôznych vekových kategóriach, štartovné je jedno euro, v kategórii baby je zadarmo.

15. 5. 2016
Testovací deň Športservis, Bratislava, Železná studnička
Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste. V nedeľu 15. mája od 10:00 do 16:00 nás stretnete na lúke Snežienka pri Železnej studienke pod spodnou stanicou lanovky na Kolibu. Vybraný bicykel si budete môcť otestovať polhodinu, stačí, ak sa preukážete dvoma dokladmi s fotografiou. Vyskúšať si budete môcť viac ako 70 bicyklov známych svetových značiek Scott, Giant, Rock Machine, novinku v Športservise – Rocky Mountain a aj slovenské bicykle CTM a Kellys.

21.5. 2016
DEMA PEDÁLovník, Rajecká dolina
Poloorientačný nesúťažný MTB maratón v prostredí Rajeckej doliny, Súľovskej kotliny a pohorí Lúčanskej Malej Fatry. Na trase sa nachádza 8 kontrolných bodov, ktoré musí prekeár navštíviť a získať tam pečiatku. Trať má vzdialenosť 30 až 130 km, záleží na účastnikovi a jeho schopnostiach, pre ktorú trasu sa rozhodne.

22.5. 2016
Sereďmaratón – 11. ročník, Sereď
Preteky sa uskutočnia v nedeľu 22. mája a trasa vedie zo Serede smerom na Alekšince – Banku – Orešany – Hlohovec a naspäť do Serede. Trasa je dlhá 116 km a má prevýšenie 1250 m. Súčasťou podujatia je aj Detský cyklomaratónik, kde môžu súťažiť malí jazdci vo veku 4 až 12 rokov.

Komentáre

komentáre