5 rukavíc, ktoré ochránia vaše ruky pred zimou

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Ak sa držíte hesla, že každý deň je na bicykel, vybrali sme pre vás rukavice, v ktorých štipľavý mráz, mínusové teploty či silný vietor nebudú žiadnou nepríjemnosťou.

1. Rukavice Endura WINDCHILL

Výborné zimné rukavice, ideálne na prechod medzi chladným a mrazivým obdobím. Na prednej časti sú nepremokavé a odolné proti vetru. Ideálne regulujú teplotu, pretože sú odvetrávané zo spodnej časti a neprehriavajú ruky.

 

 

 

2. Rukavice Endura LUMINITE

rukavice_endura_luminite_z

Vďaka týmto rukaviciam už ranná cesta do práce v lejaku už nebude žiaden problém. Kĺby rukavíc majú reflexné prvky a rukavice sú z vode odolného materiálu, takže udržia vaše ruky v suchu. Spodná čast rukavíc je protišmyková a má gélové vankúšiky.

 

 

 

 

3. GORE Mistral

Neprefúkavé windstopperové rukavice vhodné na zimné, ale aj jesenné obdobie. Výhodou týchto rukavíc je, žemajú širší strih, takže v prípade mrazivého počasie si pod ne môžete dať ešte tenkú rukavicu, a viete si tak korigovať široké teplotné rozsahy.

 

 

 

4. GORE Countdown

Zimné nepremokavé gore-texové rukavice, ktoré vás nechajú v suchu za každého počasia. Využijete ich v chladnom ale aj mrazivom počasí.

 

 

 

 

5. GORE Power SO

Windstorpperový materiál ochráni vaše ruky pred chladným a mrazivým počasím. Zospodu sú odvetrávané a majú gélové výstelky.

 

 

 

 

 

 

 


Tieto rukavice a mnoho iných nájdete v našich predajniach v Petržalke a Podunajských Biskupiciach a na našom e-shope.

 

Komentáre

komentáre