Sprievodca vianočnými darčekmi

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Vianoce sú už pomaly za rohom a čas na nákup darčekov sa nebezpečne skracuje. Stále si lámate hlavu nad tým, čím obdarujete svojich najbližích cyklomaniakov? Nezúfajte, v Športservise sme vybrali naše obľúbené produkty, z ktorých si vyberie každý cyklista.

Pre náročných

Fľaša Elite Deboyo 500 ml nerez vacuum za 29,95 €
Ideálny vianočný darček aj pre tých náročnejších cyklistov, ktorí jazdia v každom ročnom období. Termosková fľaša uchová v zime čaj teplý po dobu 12 hodín. Naopak v lete vám zabezpečí osviežujúci nápoj aj v najväčších teplách. Pekný moderný vzhľad, hygienicky nezávadné materiály, a kvalitná vákuová izolácia robí s fľaše Deboyo skutočný darček.

Svetlo Lucas KOTR F500 Sport za 63,90 €
Výkonné predné svetlo KOTR, ktoré má svietivosť 500 lúmenov vám pomôže ako v meste tak aj v lese, kde je poriadna viditeľnosť nevyhnutná. Štýlové hliníkové telo v sebe ukrýva výkonnú batériu o výkone 4 mAh. Svetlo má 3 módy svietivosti + jeden mód blikania. Nabíjanie je cez USB kábel a kompletné nabitie trvá 6 hodín.

Tachometer Sigma STS 12.12
Nemecká značka Sigma patrí medzi špičku, čo sa týka bicyklových tachometrov. Každý cyklista určite ocení bezdrátový tachometer TST 12.12, ktorý má digitálny prenos dát. Počítač zaznamenáva dáta o vašej rýchlosti, vzdialenosti a ďalších 10 funkcií. Bezdrátové tachometre sú predovšetkým určené pre horských cyklistov. Ak máte takých v kruhu známych, tak práve toto môže byť ten ideálny darček.

Niečo pre dámy a deti

Zvončeky na bicykel Pro-T I Love my Bike za 2,50 € a Pro-T srdiečkový za 3€
Bezpečnosť na bicykli môže byť aj štýlová a zábavná. Vďaka zvončekom od firmy Pro-T na seba upozorníte v premávke, zároveň budete mať krásny, nápadný a zaujímavý doplnok na bicykli, ktorý mú dodá osobitý štýl. Veselé zvončeky ocenia najmä deti, no hodia sa aj dámam a pánom k mestským alebo retro bicyklom.

Sada svetiel Snake Pro-T za 6,90 €
Sada sa skladá z prednej a zadnej blikačky, opäť s dôrazom na bezpečnosť detí a bikerov, ktorí uprednostňujú malé a nápadité osvetlenie. Vďaka režimu svietenia a dvom režimom blikania si nastavíte osvetlenie tak, aby vás bolo čo najlepšie vidieť. Osvetlenie je dôležitou výbavou bicykla. Blikačky sú dostupné vo viacerých farebných kombináciach, takže sa hodia ku každému bicyklu.

Zámok Abus Bordo skladací 5700/80 za 49 €
Ak využívate bicykel v meste a zvyknete si ho odložiť, či už na dlhšie alebo len na maú chvíľu, vždy myslite na to, či je v bezpečí. Existuje veľké množstvo typov zámkov (prečítajte si tu), keď však bicykel potrebujete odložiť a stratíte ho z dohľadu, zámok musí byť naozaj kvalitný a pevný, aby neslúžil len na zdržanie zlodeja, ale na skutočnú ochranu bicykla. Zámok Abus Bordo je zložený z oceľových plátov, ktoré sú pevné a zabezpečujú vysokú mieru ochrany proti manipulácii. Má praktické púzdro, ktoré sa dá prichytiť na rám bicykla, takže ho nemusíte nosiť v taške. Má necelých 800 gramov, pláty sú obalené plastom a telo zámku je tvorené z ľahkých zliatin. Zámok je dostupný vo viacerých farbách.

Dámske gélové sedlo BONTRAGER Commuter za 29,90 €
Toto sedlo je ideálne pre dámy, ktoré chodia na dlhé výlety na krosových a trekingových bicykloch. Sedlo je pohodlné, mäkké. Výborne sa hodí aj na klasické mestské bicykle, pretože nie je až také mohutné ako klasické sedlo.

Niečo pre každého

Dámske rukavice Endura alebo pánske rukavice Endura WINDCHILL za 37,99 €
Výborné zimné rukavice, ideálne na prechod medzi chladným a mrazivým obdobím. Na prednej časti sú nepremokavé a odolné proti vetru. Ideálne regulujú teplotu, pretože sú odvetrávané zo spodnej časti a neprehriavajú ruky.

Holmenkol Textile Wash 1000ml za 21,90 €
Špeciálny prací prostriedok s hygienickým efektom pre vysoko technické, priedušné športové, funkčné oblečenie a syntetické náplne. Šetrne perie všetky druhy materiálov bez použitia nežiaducich bieliacich látok a farbív. Holmenkol zachováva priedušnosť textílií. Prípravok je vhodný aj na ručné pranie. Je vhodný pre materiály ako Gore-Tex, Sympatex, eVent, Coolmax, Schoeller, Outlast alebo SoftShell.

Multifunkčné šatky z rýchloschnúceho elastického materiálu: zimná modrá za 13,90€ a pierková za 9,90€
Tunelové šatky využijete po celý rok, slúžia ako čiapka, čelenka, kukla, šatka na krk. Spoľahlivo ochránia hlavu, tvár alebo krk pred chladom, vetrom, slnkom alebo prachom. V našej ponuke nájdete tenké, prechodné ale aj zimné šatky. Šatky sú unisex, no nezabúdame ani na najmenších.

Návleky na tretry Endura Luminite II za 35,99 €
Počas chladných sychravých dní netreba zabúdať ani na obuv. Návleky Endura Luminite II sú určené na cestné ale aj MTB tretry. Oproti iným návlekom majú výhodu, pretože sa dajú celé rozopnúť a veľmi jendoducho sa navliekajú. Nohy ochránia až do teploty 0°C.

Starostlivosť o bicykel

Čistič na bicykel Cyklostar 500 ml za 6,50 €
Cyklostar je biologicky nezávadný čistič všetkých častí bicykla. Rýchlo si poradí s nečistotami, mastnotou, a zároveň aj chráni proti korózií. Fľaška s rozstrekovačom vám uľahčí umývanie vášho bicykla.

Olej Finish Line Cross Country 60ml za 4,75 €
Zima so sebou prináša náročnejšie podmienky na bicyklovanie a tomu treba prispôsobiť aj mazivá. Olej Finishline WET je určený práve do extrémnych podmienok a vďaka svojej hustote vydrží aj pod väčším tlakom a výborne odpudzuje vodu

Mazivo BRUNOX Deo 125ml na údržbu a ochranu odpružených vidlíc a tlmičov za 5,50 €
Mazivo je určené na vidlice a tlmiče. Je špeciálne upravené aby neničilo gumové tesnenia. Mazivo, ktoré nie len maže ale zároveň aj čistí a konzervuje. Vhodné ako darček nie len pre cyklistov ale aj pre fanúšikov motoriek.


Stále ste nerozhodní aký darček vybrať? Darujte naše darčekové poukážky! Sú dostupné v hodnotách 10-50-70 alebo 100 €, môžete ich uplatniť v oboch našich predajniach a ich platnosť je neobmedzená. Objednajte si darčekové poukážky teraz a poštovné neplatíte.


Ešte stále prebieha náš veľký výpredaj bicyklov so zľavami až do 45%, navštívte náš e-shop a vyberte si ten svoj.


A nezabúdajte, každý kto nakúpi v našom e-shope počas mesiaca december je automaticky zaradený do našej Vianočnej súťaže, v ktorej môže vyhrať darčekovú poukážku v hodnote 50 € a to sa oplatí. :)

Komentáre

komentáre