Recenzia: 4 bicykle za špeciálne ceny!

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Určite ste už zachytili náš veľký výpredaj bicyklov. Dnes vám prinášame krátke recenzie 4 vybraných bicyklov, ktoré si v Športservise môžete kúpiť za špeciálnu zvýhodnenú cenu.

Scott Sportster 20 2015

Hľadáte spoločníka na prepravu mestom či na dlhé výlety po cyklotrasách? Práve ste ho našli! :) Až neuveriteľne ľahký a výborne ovládateľný, extrémne tuhý s jasným cieľom – dopraviť Vás rýchlo, bezpečne a spoľahlivo kam potrebujete. Scott Sportster 20 stelesňuje komfort, radosť z jazdy krajinou a z pohybu. Či už sa vydáte na celodenný výlet a ovešáte ho taškami alebo ako športový bike na hrádzu. Na Sportster sa môžete vždy spoľahnúť. V našom obchode ho nájdete za akciovú cenu  679,15 €.

Giant XTC 1 27,5 2015

Elegancia, výkon, vyváženosť. Tieto slová presne vystihujú XTC 1. S týmto bicyklom ľahko zdoláte prudké stúpania a technickou pasážou preplávete bez toho, aby vás čokoľvek rozhodilo. Toto všetko zvládne XTC 27,5 plynule a svižne, ktorý bude pre vás tým správnym spoločníkom. Športová geometria s upraveným vzhľadom, radenie, pruženie a kolesá, ktoré vdychujú bicyklu súťaživosť a to všetko teraz u nás za 1087,15€. 

Scott Aspect 930 2015

Pokiaľ plánujete jazdiť najmä v lese, no zároveň pomerne rýchlo na hrádzi, Scott Aspect je tu pre vás na 29“ kolesách. Hydraulické kotúčové brzdy, prehadzovač DEORE a vidlica so zámkom z riadítok vám zabezpečí spoľahlivosť, bezpečnosť a komfort. Scott Aspect je je ľahký, efektívny a ekonomický. Inšpirovaný dizajnom top triedy MTB bicyklov od Scottu, má všetko čo by horský bicykel mal mať. V Športservise ho nájdete len za 594,15 €.

Trance X 29er 2 2014

Vďaka 120 mm zdvihu si užijete kopec zábavy aj na 29 palcových kolesách. Výbava od Sramu vám zaručí, že blato váš prevodový systém len tak ľahko nerozhodí. Trance X29er je bicykel, s ktorým sa v lese nestratíte a nájdete vždy cestu. Ľahký hliníkový rám zo špičkovej zliatiny AluxX SL je plne optimalizovaný pre 29″ kolesá. Disponuje 125 milimetrami aktívneho zdvihu Maestro a charakteristický je predovšetkým hydroformovanými rúrkami skrátenou zadnou stavbou so vzperou na ľavej strane (pre lepšiu ovládateľnosť) a vnútorným vedením bowdenov. Trance X 29er prekonáva doterajšie limity 29″ hliníkových trailových full ako z hľadiska hmotnosti a tuhosti tak aj jazdných vlastností. Tento bicykel nájdete u nás v akciovej cene 1236,75 €.

 

Tieto a omnoho viac skvelých bicyklov nájdete v našom skvelom jesennom výpredaji. Akciová cena na recenzované bicykle platí do 3. októbra, takže neváhajte aprídite nás navštíviť do niektorej z našich prevádzok. Tešíme sa na vás.

 

 

Komentáre

komentáre