Agogs Uphill MTB

Elektrobicykel Agogs Uphill MTB

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Väčšina elektrobicyklov je v tejto doba konštruovaná najmä na čo najdlhší dojazd, tak aby ste bez námahy prekonávali každodenné vzdialenosti či už do školy, zamestnania alebo do rekreačných oblastí.

Model Uphill MTB od českého výrobcu AGOGS je však zameraný najmä na výkon, o čom svedčí pohon na 48V technológii s maximálnym výkonom motora 750W. Jeho silu oceníte najmä pri náročnejších stúpaniach, pretože po prepnutí na najsilnejší mód TURBO, začne motor dopomáhať silou 750W. Vzhľadom na vyťaženie batérie sa tento mód odporúča využívať skôr v náročnom teréne.

Výhody 48V batérie oceníte najmä pri dlhých stúpaniach, kde potrebujete neustále vysoký výkon. Plynulý výstup na prudkých stúpaniach zabezpečí batéria, ktorá aj v záťaži stále dodáva motoru dostatok energie. Batéria má kapacitu 8,8Ah (možnosť dokúpiť si silnejšiu batériu), čo navonok pôsobí celkom dostatočne, avšak bicykel má silnejší motor a je stavaný skôr na výkon ako výdrž. Elektrobicykel má dojazd v teréne 30-50 km, na rovinatej ceste so zvoleným nižším módom, do 100 km. Nespornou výhodou je však možnosť okúsiť miesta a výšky bez väčšej námahy.

Agogs Uphill MTB sa radí medzi horské elektro biicykle pričom výbavou patrí do strednej kategórie. O pohlcovanie nerovností sa postará pružinová vidlica SR Suntour XCM so 100mm zdvihom a hydraulickým uzamykaním, a odpružená sedlovka značky Promax. Radenie na bicykli má 9 rýchlostí, pričom prehadzovačka je triedy Shimano Deore. Mechanické kotúčové brzdy Avid so 160mm kotúčmi patria medzi najlepšie vo svojej triede. Rám bicykla je špeciálne navrhnutý na veľkú záťaž, jeho nosnosť je oproti bežným bicyklom zvýšená na 125 kg. Rám sa vyrába v dámskej aj pánskej verzii.

Celková hmostnosť bicykla je 24,5 kg čo pri elektrobicykloch nie je nič nezvyčajné. Pri jazde sa motor postará o to, aby ste sa aj s takouto u váhou bez námahy mohli bicyklovať. Elektrobicykel má aj veľmi užitočné tlačidlo Boost, ktorým viete uviesť bicykel do pohybu o rýchlosti 6km/h aj bez šlapania. Viete ho využiť aj pri rozbiehaní sa alebo v náročnom neprejazdnom teréne, ktorý viete zdolať iba pešo, pričom sa bicykel buda ťahať sám.


Elektrobicykel Agogs Uphill MTB nájdete u nás v Športservise za 1799 €. Príďte sa pozrieť do našich predajní v Podunajských Biskupiciach alebo Petržalke, ku každému zakúpenému bicyklu dostanete od nás tričko Každý deň je na bicykel a doživotnú zľavu na servisné práce na zakúpený bicykel 30% a iné výhody!

Agogs Uphill MTB
Agogs Uphill MTB

Komentáre

komentáre