Cyklopodujatia na mesiac jul

Júlové cyklopodujatia, ktoré nesmiete premeškať

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Pripravili sme pre vás výber cyklopodujatí v mesiaci júl, ktoré sa určite oplatí navštíviť.

2.-3.7. 24h SLOVAKIA RING CYCLING RACE

Cyklistické preteky 24h Slovakia Ring Cycling Race sa budú konať prvý júlový týždeň v Orechovej Potôni. Na 24 hodinový maraton sa môžete prihlásiť ako jednotlivci alebo štafetové tímy. Maratón je vhodný aj pre začiatočníkov, nielen pre profesionálov. Neváhajte prekonať svoje limity, registrovať sa môžete tu.

5.7. Svätojurský Blesk

Sily v časovke v stúpaní do vrchu si môžete zmerať 5. júla na podujatí Svätojurský Blesk, trasa Nešticha (Svätý Jur) – Malý Javorník má asfaltový povrch, nie úplne kvalitný. Registrovať sa môžu všetky vekové kategórie a to do 2. 7. môžete tu.

11.7. Karpatský pedál

 V sobotu si môžete prísť zasúťažiť do Malých Karpát, areálu Javorník. Môžete si vybrať z dvoch trás. Prvá, 25km dlhá, je vhodná aj pre deti. Tie sa môžu tešiť aj na detský mini pretek. Registrovať sa môžete tu.

25.-26.7. Škoda Stupava Trophy

Počas víkendu sa na Stupave môžete zúčastniť MTB Maratónu Škoda Stupava Trophy.Vybrať si môžete zo 4 trás, svoju trasu budú mať aj jednokolky. Na preteky sa môžete príhlásiť do 23.7. priamo tu.

 29.7. – 02.08. Trnava – Rysy

Non-stop cyklojazda z Trnavy až do Vysokých Tatier na Rysy. Cyklopelotón štartuje už o tretej ráno v Trnave a abslovuje 320 kilometrov až do Tatranskej Lomnice. Súčasťou program je aj možnosť výstupu na Rysy alebo Kriváň. Registráciu a ubytovanie nájdete tu.

 


Aby ste preteky zvládli čo najlepšie, prečítajte si ako bicyklovať rýchlejšie a ako zvládať stúpanie do kopcov.

Komentáre

komentáre