juncover

Cyklistické súťaže, ktoré nesmiete v premeškať počas júna

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Ak máte súťaživého ducha a chcete stretnúť dobre naladených cyklistov, mali by ste si nájsť čas na niektorú z cyklistických súťaží, ktoré sa budú konať aj počas júna.

6. jún 2015 – Tour de Magura – Fačkovské sedlo

Cyklomaratón okolo Magury nadchne každého cestného cyklistu. Okruh z Fačkovského sedla je dlhý 113 km a zúčastniť sa môžu muži, ženy a juniori od 15 rokov. Preteky začínajú o 10:30 a po ich konci každého účastníka čaká losovanie o nový bicykel. Viac informácií nájdete na webe podujatia tu.

6. – 7. jún 2015 – Karpaty MTB Trophy – Bratislava

Dvojdňový etapový pretek s prespaním v campingu v Kuchyni pre maximálne 200 jazdcov – mužov a žien nad 19 rokov. Súťažiť môžu aj dvojice bez rozdielu veku a pohlavia. Ak túžite po dobrodružstve, zistite viac o preteku tu.

13. jún 2015 – Kaktus bike Bratislavský MTB Maratón – Bratislava Karlova Ves

3. ročník vytrvalostných pretekov horských bicyklov v Malých Karpatoch v oblasti Devínska Kobyla tvora 3 trate rôznej dĺžky. Najdlhšia má 66 km. Stredná 36 km a najkratšia 22 km. Vytrvalosť si môžu prísť otestovať muži, ženy aj mládež od 15 rokov. Viac informácií si prečítajte tu.

20. jún 2015 – Cyklomaratón Bratislava – Bratislava, Jasná pod Chopkom

Maratón vedie z bratislavských Zlatých pieskov do Jasnej pod Chopkom. Meria 315 km a vedie cez Slovenský a Chorvátsky Grob, Senec a Pusté Úľany, kde vyúsťuje na hlavnú cestu smerom Sereď, ktorú obchádza obchvatom. Počet účastníkov je obmedzený, ak nechcete zmeškať príležitosť prejsť z Bratislavy pod Chopok, zaregistrujte sa čo najskôr tu.

20. jún 2015 – AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly – Šúľov

17. ročníka AUTHOR ŠKODA bikemaratónu sa koná v nádhernom prostredí Súľovských skál. Oproti minulým rokom sa na spoločnom úseku trás 88 km a 48 km za lokalitou Javor dostanete aj na územie Národnej prírodnej rezervácie Súľovské skaly! Viac o akcii nájdete tu

21. jún 2015 – Cebra-Bowden Malokarpatský Drapák – Svätý Jur

Cyklistickej časovky do vrchu na horských bicykloch s názvom Cebra-Bowden Malokarpatský Drapák je zaradená do série Župného pohára. Trasa dlhá 6 km má prevýšenie 510m je otvorená pre všetkých nad 15 rokov. Viac o preteku nájdete tu.


Ak sa chcete na preteky pripraviť, prečítajte si aj náš článok o tom, ako bicyklovať rýchlejšie tu.

Komentáre

komentáre