IMG_9593-2

BRATISLAVA CITY DOWNHILL 2015

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Aj tento rok sa stala Bratislava treťou zastávkou vrámci svetovej City Downhill Tour. Po Chile či Brazílii si jazdci, už túto sobotu 20. júna, zmerajú sily v zjazde z Bratislavského hradu priamo do Starého mesta. Medzi jazdcami nebude chýbať ani náš majster v zjazdovej a urban cyklistike Filip Polc!

Tešiť sa môžete aj na Športservis stánok, kde bude na vás čakať náš tím odborníkov, ktorí vám ochotne poradia, a tiež si môžete vziať naše aktuálne číslo novín Každý deň je na bicykel. Pripravili sme si pre vás aj súťaže o ceny, ktoré potešia nejedného cyklomaniaka. Možno práve na vás sa usmeje šťastie a vyhráte bicykel od Športservisu!

Program Bratislava City Downhill 2015 začína už 18. a 19. júna na námestí v Eurovea, kde nájdete pumptrackovú arénu Filipa Polca, môžete si tu zadarmo požičať bicykel a stretnúť sa so svetovými jazdcami.

Sobotný hlavný program začína už o 10. hodine ráno tréningovými jazdami. Poobede od 13:00 do 15:00 prebieha sprievodný program na Rudnayovom námestí s exhibičnými show a súťažami. Podvečer o 17:00 začína finále Bratislava City Downhill, bude premietané na LED obrazovkách. Zvíťazí náš Filip Polc aj v bratislavskom kole? V sobotu 20. júna to spoločne zistíme.


PROGRAM:

Areál Bratislavského hradu:
-bike aréna pre deti
-riders zóna
-veľkoplošná obrazovka

Rudnayovo námestie:
-freestyle show
-trialová show
-športové súťaže o hodnotné ceny
-autogramiáda jazdcov

Viac informácii nájdete na www.citydownhill.com
Tešíme sa na vás!


Pripomente si atmosféru minuloročného Bratislava City Downhill tu.

Komentáre

komentáre