Uskladnite bicykel v byte a ušetrite miesto

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

 Život v malom byte môže byt príjemný a útulný aj v spoločnosti vášho verného bicykla. Inšpirujte sa spôsobmi, ako esteticky prepojiť byt s cyklistikou, a ušetriť miesto.

1. Polička na bicykel

Polička môže byť nainštalovaná kdekoľvek vo vašom byte, nezaberie priestor a poskytuje miesto na cyklistické doplnky, knihy alebo kvety. Je vhodná pre mestské bicykle Ak máte odvahu, môžete si ju vyrobiť z dreva na mieru svojpomocne. Drevo môžete premeniť na jednoduchú poličku alebo celú knižnicu, ktorá váš bicykel prepojí s bytom.

foto: Knife and Saw

2. Držiak na stenu pre dvoch

Dva metre vysoký stojan sa zíde v domácnosti s dvoma cyklistami. Vďaka nezávisle nastaviteľným ramenám dokáže uskladniť akýkoľvek bicykel. Stojan je pevne pripevnený k stene, takže pod váhou bicykla sa neprevráti. Nájdete ho v kovovom aj drevenom prevedení.

foto:publicbikes.com

3. Záves pre celú rodinu

Tentokrát potrebujete poličku a tyč vo väčšej výške a bicykle si môžete zavesiť spôsobom ako vešiate záclony. Bicykel je zavesený za predné koleso pomocou karabiny. Môžete použiť starý nábytok a vyrobiť si záves svojpomocne. Výhodou je, že takto môžete zavesiť viac bicyklov a stále zaberú minimum miesta.

cyclebetting.com

4. Recyklovanie starého bicykla

Ak vám zostali rúčky a sedačka zo starého bicykla, môžete si vyrobiť na stenu trofej. Bude vám pripomínať zážitky na starom bicykli, a naviac bude stojanom pre nový bicykel. Ak ste v minulosti vystriedali veľa bicyklov, môžete si ich trofejami vyzdobiť stenu.

behance.net


Pozrite si ponuku držiakov, ktoré nemusíte vyrábať, ale máme ich pripravené v našich predajniach a na našom webe, tu.

Vešiak bicykla s uchytením na strop. Zbezpečí pohodlné zavesenie bicykla pomocou kladiek. Cena: 17€
Držiak bicykla na stenu PRO-T – s pridanou lyžinou proti zašpineniu a oderu steny. Cena: 8€

 

Komentáre

komentáre