IMG_8533

Vyskúšajte naše najlepšie bicykle! Testovací deň 2015 sa blíži

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Rozmýšľate nad kúpou bicykla, ale neviete, ktorý je pre vás ten pravý? Príďte si ich vyskúšať na vlastnej koži! Prichádza Športservis testovací deň 2015.

Prečo testovať bicykle?

Nájsť ten správny bicykel je veľmi dôležité, inak sa môže stať, že svoje financie investujete do niečoho, čo vám môže priniesť nepohodlie a nespokojnosť. Pri výbere bicykla si preto dajte poradiť v odbornej predajni – na základe vašich predstáv, potrieb a požiadaviek. Poradiť vám môže aj kamarát, ktorý aktívne športuje. Ale posledné rozhodnutie pred kúpou bicykla musíme urobiť sami.

V tom vám veľmi pomôže, ak si bicykel vyskúšate, zajazdíte si na ňom a zistíte, či vám naozaj sadne. Bicykel je dobré si otestovať aj vtedy, ak si nie ste istý veľkosťou rámu. Aby ste našli ten svoj pravý, Športservis pripravil už 5. testovací deň. Vyskúšať si budete môcť viac ako 70 bicyklov známych svetových značiek Scott, Giant, Rock Machine, novinku v Športservise – Rocky Mountain a aj slovenské bicykle CTM a Kellys. Takto môžete medzi sebou porovnať modely alebo si zajazdiť na špičkových bicykloch úplne zadarmo.

Nájdite testovací deň aj na Facebook-u a pozvite svojich priateľov na našu udalosť, ktorú nájdete tu.

Aké modely vás čakajú?

Určite si budete môcť vyskúšať 27,5 a 29 palcové bajky, ktoré sú trendom sezóny, napríklad Scott Spark 720 a 920 alebo Scott Genius 710 a 910. Otestujete si aj 27,5 od značky Giant, modely Anthem a Trance. Za Rock Machine to budú napríklad bicykle Blizzard či Fat bike Avalanche. Zajazdíte si aj na bicykloch Kellys, napr. Stage, Swag alebo Eraser, alebo aj na modeloch CTM Rawer, Scroll, Slayer či Caliber. Nebudú chýbať cesťáky ani najnovšie e-biky, ktoré vás prekvapia svojimi vlastnosťami. Úplný zoznam modelov vám prezradíme neskôr.

Ako bude prebiehať Testovací deň?

Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste. V nedeľu 3.mája od 10:00 do 16:00 sa stretneme na lúke Snežienka pri Železnej studienke pod spodnou stanicou lanovky na Kolibu. Vybraný bicykel si budete môcť otestovať polhodinu, stačí, ak sa preukážete dvoma dokladmi s fotografiou. Svoj bicykel, na ktorom prídete, si môžete počas testovania bezpečne odložiť na stráženom mieste. Pri výbere bicykla vám ochotne poradia naši odborní predajcovia. Budú k dispozícii pri každom stánku jednotlivých značiek. Bicykel na jazdu pripravia naši mechanici, nastavia ho a prispôsobia práve pre vás. Na testovanie si prosím prineste vlastné pedále, na požičanie budeme mať k dispozícii len obmedzený počet.

Športservis Testovací deň

Dátum: 3.5.2015 od 10:00 do 16:00
Miesto: Lúka Snežienka (Bratislava – Železná Studnička)
Značky: Scott, Rocky Mountain, Giant, Rock Machine, CTM, Kellys


Pozrite si, ako vyzerala atmosféra testovacieho dňa minulý rok tu.

Komentáre

komentáre