So Športservisom aj v novom roku 2015!

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Po krátkej vianočnej odmlke sme späť a tešíme sa na vás aj v celom roku 2015! Čo vás počas neho so Športservisom čaká a urobí vám radosť? Prečítajte si v našom blogu.

Znovu otvorené

V Športservise máme po sviatkoch znovu otvorené, čakáme vás v oboch predajniach počas stále rovnakých otváracích hodín. A nezabudnite, ak ste si pod vianočným stromčekom náhodou našli cyklistické oblečenie zo Športservisu, ktoré vám nesedí, až do 31.1.2015 ho môžete vymeniť za akýkoľvek iný tovar.

Novinky v Športservise

Cyklistická sezóna 2015 bude plná noviniek. Tešiť sa môžete na náš nový e-shop, ale aj niekoľko nových značiek zvučného mena, ktoré prinesieme do našich predajní!

Športservis bude jediným miestom v Bratislave, kde si budete môcť kúpiť kvalitné vybavenie od švédskej značky POC. Pripravené sú pre vás POC cyklistické prilby, okuliare aj chrániče.

Už čoskoro u nás nájdete aj legendárnu značku MTB bicyklov Rocky Mountain, ktoré boli vyrobené a testované v drsných podmienkach kanadskej prírody.

Od marca si budete môcť v Športservise kúpiť aj tretry svetovo uznávanej značky Five Ten bez nášľapného systému. Tretry majú na podrážke priľnavú gumu, ktorá je veľmi odolná a trvácna a výborne tlmí nárazy počas jazdy. K dispozícii bude viac modelov.

Obľúbené akcie aj tento rok

Ani tento rok nebudú chýbať akcie, ktoré máte najradšej.

Na jar si môžete už tradične zasúťažiť na trenažéri o zaujímavé cykloceny a tiež otestovať e-biky na akcii Vyšliap si svoj darček na petržalskej hrádzi. Ako to tam vyzerá, si môžete pozrieť tu.

Začiatkom mája vás zase poteší už 5. testovací deň, kde si môžete vyskúšať desiatky modelov bicyklov značiek Giant, Scott, Rocky Mountain, CTM či Kellys. Hoci je akcia úspešná v každom počasí, veríme, že tento rok bude slnko o čosi prajnejšie a zabezpečí nám krásny teplý deň. Fotoreportáž z posledného testovacieho dňa nájdete tu.

O všetkých ďalších akciách, kde nás môžete stretnúť, vás budeme priebežne informovať priamo na našej stránke a Facebooku.

Komentáre

komentáre