5 cyklowebov, ktoré sa oplatí sledovať

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Prebrázdili ste už všetky slovenské weby venujúce sa cyklistike? Skúste prejsť do zahraničia. Ponúkame vám našich päť obľúbených webových stránok zo zahraničia, ktoré sa skutočne oplatí sledovať. Stačí vám na to len voľná chvíľa a základná znalosť angličtiny.

Bicycling.com

Číslo jeden cyklistických webov. Nájdete tu denne aktualizované články z najrozličnejších oblastí cyklistiky. Tešiť sa môžete na novinky z celého sveta, recenzie bicyklov, dielov aj cyklodoplnkov, tipy k tréningu a výžive alebo tiež návody na opravu bicykla. Začiatočníkom je dokonca venovaná samostatná sekcia na webe. Ak raz budete bicyklovať v Amerike, budú sa vám hodiť aj skvelé tipy na dobré cyklistické miesta.


Bicycletutor.com

Nechce sa vám s každým malým problémom utekať do servisu a bicykel si opravujete najradšej sami? Potom máme pre vás skvelý tip. Ak práve nenájdete návody, ako sa postarať o svoj bicykel, na našom blogu, určite skúste navštíviť Bicycle Tutor. Nájdete tu tipy snáď pre každú časť bicykla, a to dokonca aj vo videách.


Globalcyclingnetwork.com

GCN je cykloweb s najprepracovanejším cyklistickým youtube kanálom. Nájdete tu nespočetné množstvo tipov “Ako na to?”, ktoré sú výborne spracované aj pre laikov a na mnohých z nich sa aj dobre zasmejete. Okrem toho odporúčame sériu videí Top 10, kde si môžete pozrieť napríklad 10 najkrajších cyklistických momentov tohto roka, ale aj 10 vecí, ktoré by ste si nemali obliekať na bicykel. V sekcii Interviews sa nechajte inšpirovať zaujímavými ľuďmi zo sveta cyklistiky.


Bikeradar.com

Všetko o cyklistike na jednom mieste. Obsahovým zameraním je web síce podobný Bicycling.com, no nestráca na svojej jedinečnosti. Nájdete tu novinky, tipy a triky, návody na opravu, recenzie bicyklov a komponentov, ale dokonca aj kníh, filmov a časopisov s cyklistickou tematikou. Články sú veľmi prehľadné a väčšina z nich je zrozumiteľná aj čitateľom so slabšou angličtinou. Výhodou je vlastné fórum, kde sa môžu registrovaní užívatelia zapájať do rôznych diskusií alebo riešiť vlastný problém.


Totalwomenscycling.com

Príjemná webová stránka výlučne pre ženy – cyklistky. Alebo aj pre mužov, ktorí by sa radi dozvedeli viac o ženskom cyklosvete. Jeden z mála webov, kde sa dozviete, ako sa pekne obliecť na bicykel, aký účes vám vydrží najdlhšie alebo ako sa stravovať a starať o svoju postavu. Nechýbajú ani návody, ako zvládnuť opravy, inšpiratívne rozhovory, fórum či pravidelné súťaže o pekné ceny.

Komentáre

komentáre