blog-darceky

Tipy na cyklodarčeky pre bajkerov, bajkerky a bajkerčatá

Páči sa vám článok? Zdieľajte ho!

Každý poriadny cyklista potrebuje pod stromčekom nájsť aspoň jeden malý cyklodarček. Ak neviete, čo by potešilo bajkerov, bajkerky či bajkerčatá vo vašom okolí, pozrite si tipy od našich predajcov. Predposledný adventný víkend sme pre vás dokonca otvorili obe predajne a na pondelok 16.12. pripravili kapustnicu

Predposledný adventný víkend 14.12. – 15.12. sme pre vás otvorili obe naše predajne, v Podunajských Biskupiciach aj v Petržalke, každý deň od 9-tej do 14-tej, aby ste si mohli prísť splniť vaše bajkerske priania alebo potešiť svojich bajkerskych blízkych. V pondelok 16.12. organizujeme našu tradičnú vianočnú kapustnicu, takže si v oboch predajniach od 10-tej do 19-tej nielen dobre nakúpite ale ešte aj pochutíte.

V tomto článku vám poradíme, aké cyklodarčeky u nás vyberiete pre:

  • starostlivých bajkerov
  • minibajkerov
  • štýlových bajkerov
  • bajkerov, čo milujú doplnky

Darčeky pre starostlivých bajkerov

Ošetrenie reťaze
btl 21Každý cyklista pozná, že keď sa o bicykel stará, odmení sa mu spoľahlivou prevádzkou a dlhšou životnosťou. Inak to nie je ani v prípade reťaze. Pre maximálne účinné očistenie reťaze slúži “práčka” BBB BTL 21 BrightFresh, ktorá reťaz očistí z každej strany. Samozrejme, na sucho by to nebolo ono, takže k nej treba aj čistiacu emulziu. Túto úlohu dobre splní biologicky odbúrateľný čistič Cyklostar. A po kvalitnom očistení treba premazať. Podľa štýlu jazdy sa vyberá z rôznych druhov olejov. Značka Finish line má v portfóliu široký výber.

poradil predajca Peter z predajne v Petržalke

 

Záchrana na cesty
Ani starostlivým bajkerom, ktorí majú reťaze a bajky v tip-top stave, sa nevyhýba “nešťastie” na cestách. Nie je nič lepšieho, než mať pri sebe výbavu, ktorá zabráni dlhým prestojom, zničeným zážitkom a prerušeným trasám. Niťovač reťaze Pro-T Plus je presne ono náradie, ktoré vás zachráni pred zúfalstvom a beznádejou. Po krátkom čase už pokračujete v ceste.

poradil predajca Robo z predajne v Podunajských Biskupiciach

 

Kefy na zimu

Tí, ktorí jazdia celoročne, vedia, že starostlivosť o bajk je v zime náročnejšia. Spraviť radosť potom znamená podarovať niečo praktické a účelné – napríklad set špeciálnych kief na čistenie Finish Line Pro Brush Set. Ide o päťdielnu sadu kvalitných kief rôznych tvarov a s rôznou tvrdosťou pre údržbu celého bicykla.

poradil predajca Maťo z predajne v Podunajských Biskupiciach

 

Darčeky pre minibajkerov

Globber
Globber rastie spolu s dieťaťom. Najprv ho môžete používať ako posúvadlo, na ktorom dieťa sedí a vy ho tlačíte – rúčka je výškovo nastaviteľná. Sedadlo je široké a stabilitu na ňom udrží dieťa už od 15 mesiacov. Nohy si vyloží na nášľapy a pohodlne cestuje. Neskôr sa môže odrážať, rúčku a nášľapy je možné odpojiť. Keď podrastie, Globber zmeníte na kolobežku – rúčka sa pripevní dopredu namiesto riadítok a výškovo nastaví. Je to proste praktický pomocník pre rodičov počas prechádzok a neskôr zábavný prostriedok pre každého drobca.

poradila Nataša, marketingová riaditeľka Športservisu 

 

“Cinkrlátka”
Ak chcete potešiť malú ratolesť, niekedy stačí naozaj málo. Deti na svojom bicykli rady uvidia niečo farebné, crngajúce alebo blikajúce. Podľa vlastných skúseností radím vyberať medzi zvončekom v tvare futbalovej lopty, zvončekom v tvare srdca, setom osvetlenia a detským košíkom na riadidlá pre dievčatá, prípadne takým v neutrálnejších farbách.

poradil predajca Peter z predajne v Petržalke

 

Fľaša

Detská fľaša Camelbak Eddy Kids 0.4l Yeti Jam je vyrobená z materiálu Tritan ™ – 100% BPA, BPS, BPF-free, a vybavená patentovaným ventilom Big Bite Valve zo zdravotne nezávadného silikónu. V skratke povedané, je to detská fľaša z nezávadných a hygienických materiálov so širokou ponukou veselých motívov. Spraví radosť tým najmenším bajkerom a bajerkám.

poradil predajca Maťo z predajne v Podunajských Biskupiciach

 

Darčeky pre štýlových bajkerov

Oblečenie
Keďže cyklooblečenia nie je nikdy dosť, prinášame niekoľko rôznych tipov od ponožiek cez funkčné oblečenie až po prípravky pre starostlivosť oň.

  • Zimné ponožky Endura z extra teplého materiálu Thremolite majú pružnú podporu klenby, dlhý úplet pre zahriatie členkov a anatomický tvar pre cyklistiku
  • Impregnačný sprej Holmenkol Textile Proof 250ml je vhodný pre športové a funkčné textílie
  • Ochranný krém pre cyklistov Castelli Chamois Dry Lube 100ml chráni miesta namáhané trením, pôsobí proti vzniku zaparenín a je vhodný na dlhšie tréningy (informujte sa na predajni)
  • Prací prostriedok Holmenkol Textile Wash je vhodný pre športové a funkčné oblečenie, pretože odstráni špinu a zápach a zároveň zachováva vlastnosti oblečenia
  • Funkčná bielizeň X-bionic sa vyznačuje vysokou kvalitou a je vhodná ako spodná vrstva pri cyklistike a lyžovaní. Až do vypredania zásob máme v Športservise zľavu na túto bielizeň až – 40% (informujte sa na predajni)
  • Funkčné oblečenie rôznych značiek sa rovnako považuje za to najkvalitnejšie, čo možno pre oblasť cyklistiky a iných športov dostať. Až do vypredania zásob máme v Športservise zľavu na posledné veľkosti konkrétnych modelov až – 60% (informujte sa na predajni)

funkcne_oblecenie_obrazok

poradili Paťo a Ľuboš z oddelenia oblečenia z predajne v Podunajských Biskupiciach

 

Darčeky bajkerov, čo milujú doplnky

Zadné svetlo
Zadná blikačka Pro-T Plus 15 diód Compact  má rýchloodopínací systém na sedlovku a 15 červených čipov s vysokou svietivosťou. Je to malé, ľahké a výkonné zadné svetlo, ktoré vďaka gumičkovému úchytu a štvorcovej platforme úchytu možno namontovať ako na sedlovku, tak aj na zadnú stavbu bicykla, a to nielen dospeláckych ale aj detských bicyklov.

poradil predajca Laco z predajne v Podunajských Biskupiciach

 

Profi nočné svetlo
Svetlo Nitecore BR35 je predné 1800-lumenové svetlo, nabíjatelné cez USB. Využíva technológiu dvojitého svetelného lúča a dosvieti až do vzdialenosti 170 metrov. Je to špičkové cyklo svetlo určené aj pre tých najnáročnejších nočných bajkerov a bajkerky. Má výbornú svietivosť, dlhú výdrž batérie, OLED displej a ovládanie priamo z riadítok. Je to ideálny vianočný darček.

poradil predajca Maťo z predajne v Podunajských Biskupiciach

 

Taška

Taška do rámu Extend TRIANG je použiteľná pre väčšinu rámov v závislosti od geometrie. Je vhodná na osobné veci ako napríklad mobil, kľúče či peňaženka. Moderný farebný dizajn sivej vonkajšej vrstvy a fluoridovo zeleného vnútra sú oživením bicykla na rozdiel od štandardných čiernych tašiek.

poradil predajca Laco z predajne v Podunajských Biskupiciach

 

PRÍĎTE SI DO ŠPORTSERVISU VYBRAŤ VIANOČNÉ DARČEKY. OTVÁRACIE HODINY POČAS ADVENTU A SVIATKOV NÁJDETE TU.

Foto: archív Športservisu

Komentáre

komentáre